Recept

Aubergines met tofu

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijke gezonde én vegan groenteschotel

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Haal de steeltjes van de oesterzwammen - bewaar ze voor een ander gerecht - en snij ze in repen.

    Snij de tofu en de aubergines in plakjes.

    Snij de sjalot in ringetjes.

    Snipper de knoflook.

  2. 2

    Verhit de wok (zonder olie) en rooster de sesamzaadjes al omscheppend, tot ze beginnen te geuren. Hou ze apart.

  3. 3

    Roerbak de aubergines en de oesterzwammen in 2 el olie.

  4. 4

    Doe er de sjalot, de knoflook, de tofu en de sesamzaadjes bij en roerbak alles 3 à 4 minuten. Breng op smaak met kaneelpoeder en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Aubergines met tofu

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!