Meest recente artikelen

Libelle Lekker! foodbloggerscontest 2015: de kandidaten

  • Deel dit artikel:
Libelle Lekker! foodbloggerscontest 2015: de kandidaten Artikel

We zijn nog steeds op zoek naar de meest inspirerende en gepassioneerde foodblogger van vandaag. De winnaar krijgt eeuwige roem, mooie prijzen én een productie in Libelle Lekker. Hier stellen we de kandidaten aan je voor.

In augustus en september konden enthousiaste foodbloggers zich inschrijven voor onze spannende afvalrace om te dingen naar de titel van Libelle Lekker Foodblogger 2015. We kregen een hoop reacties van enthousiaste foodies die zin hadden in deze meeslepende wedstrijd.

Pom-pom-pompoen

De strijd begon begin oktober met pompoen, een prima opdracht voor de tijd van het jaar. Hoofdredacteur Mie wou graag inspirerende pompoenrecepten ontvangen van de kandidaten. En de smaak, én de presentatie én de tips moesten het verschil maken.

foodbloggerscontest

foodbloggerscontest

WIj kozen uiteindelijk deze 15 foodbloggers uit met een creatief pompoenrecept:

Lieziepeasy
Healthy ever after
Claudia’s keukenspot
Princess Misia
Hap en tap
Amuse Rouge
Dishcover
Hands off my food
Leeks and high heels
Kookalicious
How about healthy
Fiekefatjerietjes
Soppafest
Hapjesprinces
Cuillère de goût

 

Worstelen met Wim

Daarna was Wim Ballieu aan de beurt om de 15 resterende kandidaten op de rooster te leggen. Hij wou een dessert en wat voor een! Eentje waarvan de gezelligheid afdroop en hij wou passie voelen én zien. Wim besteedde extra aandacht aan fotografie en vormgeving. Niet eenvoudig, maar 10 foodbloggers maakten Wim héél gelukkig met hun dessert.

Lieziepeasy
Dishcover
Claudia’s keukenspot
Hapjesprinces
Hap en tap
Princess Misia
The Healthy Ever After
Fiekefatjerietjes
Cuillère de gout
Amuse Rouge

Foodbloggerscontest

Foodbloggerscontest


Focus op fotografie

En toen waren ze nog met tien. De derde opdracht kwam van fotograaf Karl Bruninx. Een ervaren rot in het vak die niet alleen houdt van lekker eten, maar ook van mooie, goed belichte, scherpe foto’s. De opdracht? Een aperitiefhapje geserveerd in een glaasje. Én een steengoede foto van dat hapje. Geen simpele opdracht dus.

Slechts vijf van de tien kandidaten kunnen door naar de volgende ronde.

Princes Misia
Hap en tap
Hapjesprinces
Claudia’s Keukenspot
Cuilère de gout
 

Foodbloggerscontest

Foodbloggerscontest

 

Tijd voor creativiteit

De vierde opdracht kregen de vijf resterende kandidaten van blogster Kelly Deriemaeker. Zij wou graag van de foodbloggers hun beste, meest creatieve of meest informatieve blogpost ontvangen. Wát ze precies klaarmaakten, lag helemaal in hun handen. Slechts drie van hen konden door naar de volgende ronde.

Hapjesprinces
Claudia’s keukenspot
Princess Misia
 

Foodbloggerscontest

Foodbloggerscontest

 

Lekker met leftovers

Voor de vijfde en laatste opdracht moeten de drie resterende kandidaten toveren met restjes of leftovers. Hebben ze bijvoorbeeld te veel eten klaargemaakt voor hun gasten met Kerst? Zonde om dat allemaal weg te gooien. Hoe pakken zij dat aan?

Maandag 17 november komen we te weten wie de Libelle Lekker! foodblogger wordt!

Foodbloggerscontest

Foodbloggerscontest

 


De hoofdprijs is een prachtig Falcon-fornuis t.w.v. € 4.318.
Falcon

Falcon Elise 110 geeft een heerlijke ‘French touch’ aan je keuken – de belofte van een unieke en heerlijke culinaire ervaring. Dit kookfornuis is uitgerust met drie ovens, waaronder een barbecue-grilloven met uitschuifbaar plateau, een kookplaat met zes gasbranders, waarvan twee drierings-wokbranders. De Elise 110 is beschikbaar in zes kleuruitvoeringen, steeds met afwerking in geborsteld chroom. Lees hier meer over de te winnen prijs.

 

Hier kan je het wedstrijdreglement raadplegen.

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen