Meest recente artikelen

Win een Falcon-fornuis t.w.v. € 4318!

  • Deel dit artikel:
Win een Falcon-fornuis t.w.v. € 4318! Artikel

Libelle Lekker! is op zoek naar de meest inspirerende foodblogger van 2015. De winnaar krijgt eeuwige roem, mooie prijzen én een productie in Libelle Lekker. Eén van die prijzen is een prachtig Falcon-fornuis t.w.v. € 4318*. Wil je ook kans maken op deze fantastische prijs? Inschrijven kan nog tot 1 oktober.

 

Falcon Elise 110 geeft een heerlijke ‘French touch’ aan uw keuken – de belofte van een unieke en heerlijke culinaire ervaring. Dit kookfornuis is uitgerust met drie ovens, waaronder een barbecue-grilloven met uitschuifbaar plateau, een kookplaat met zes gasbranders, waarvan twee drierings-wokbranders. De Elise 110 is beschikbaar in zes kleuruitvoeringen, steeds met afwerking in geborsteld chroom.

*Na afloop van de wedstrijd wordt in overleg met de winnaar het best passende fornuis gekozen. Dit in functie van de aansluiting ter plaatse en wensen van de winnaar (kleur).
Het te winnen fornuis heeft een waarde van €4.318, stel dat de winnaar een andere keuze maakt is het onmogelijk boven dit budget te gaan of de restwaarde in cash te ontvangen.
 

 

>>Ontdek hier meer over de Libelle Lekker foodbloggerscontest

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen