Meest recente artikelen

Libelle Winterfair: een greep uit het programma

 • Deel dit artikel:
Libelle Winterfair: een greep uit het programma Artikel

De Libelle Winterfair is een uiterst belangrijk evenement in de Libelle kerstgekte. We staan te popelen om je tijdens de Winterfair te ontmoeten.

Het Libelle Plein

Het leukste plein waar zoveel te beleven valt!

 • Wedstrijd ‘Tafeltje-dek-je’
  Haal jij graag alles uit de kast om van je feesttafeleen blikvanger te maken? Doe dan mee met onze wedstrijd. Wie binnen de tijd de mooiste tafel kan klaarzetten, krijgt een decopakket (met o.a. spulletjes uit de home & deco-lijn van Libelle & Blokker).
  Wanneer? Enkele keren per dag. Kom ter plaatse kijken voor de precieze tijdstippen.
 • Op de cover van Libelle
  Poseer alleen of samen met je vriendin, mama of zus voor de lens van een professionele fotograaf. Enkele dagen later sta je te pronken op www.libelle.be, op je persoonlijke Libelle-cover!
  Wanneer? Elke dag van 12 tot 15.30 uur
 • Bezorg kansarme kindjes een warme nacht
  Beddengoed, dekens en knuffels die je niet meer nodig hebt, maar er nog goed uitzien, breng je mee naar het Libelle Plein (inpakken hoeft niet). Wij schenken ze aan een goed doel.
 • Ontdek Libelle TV
  Zet je even rustig neer om kennis te maken met Libelle tv, de presentatoren en programma’s.
 • Ontdek Facebook
  Libelle maakt je wegwijs in de wondere wereld van Facebook. Kom op de Winterfair de Libelle Facebookpagina ontdekken, ‘like’ ze en ontvang een leuk geschenkje. Wil je zelf een Facebookaccount maken? Wij helpen je graag.
 • Ontmoet de redactie
  Hoofdredacteur Mie, Anne Davis, Libelle tv-gezichten Ilse Van Hoecke, Ilse D’hooge, Els de Schepper, Wim Ballieu, de Libelle-redacteurs…: je komt hen vast tegen, ergens op het Libelle Plein.

Het Libelle Kooktheater

Heerlijk kokkerellen met de Libelle-chefs! Ilse D’hooge hoeven we je niet meer voor te stellen. Op de Winterfair maakt ze elke dag lekkere hapjes en feestelijke gerechten klaar. Ze krijgt daarbij het gezelschap van gastchefs.

 • Kom proeven van … onze gastchefs
  Wim Ballieu schopte het dankzij zijn passie voor lekker eten tot tv-chef, en zorgt hij voor culinaire inspiratie in ‘Toeters en Bellen’ (vanaf 13/11) op Libelle tv. Op onze Winterfair bewijst Wim dat hij ook kan koken met kazen. Wanneer? Donderdag en zondag van 12 tot 12.30 uur en van 16 tot 16.30 uur

  Wout Bru hoeven we niet meer voor te stellen. De topchef heeft z’n eigen sterrenrestaurant in Frankrijk. Op de Winterfair presenteert Wout zijn nieuwe kruidenmixen met typische smaken uit verschillende landen. Wanneer? Vrijdag van 14.30 uur tot 15.30 uur

 • Snelcursus Brood bakken met Aveve
  Wanneer? Elke dag van 11 tot 11.30 uur en van 15 tot 15.30 uur
 • Mmmmm, mosselen!
  Mosselen kunnen altijd, óók in de winter. Want het mosselseizoen begint doorgaans half juli en loopt tot half april het jaar erna. Met mosselen kun je alle kanten uit: van snelle hap tot culinair hoogstandje, in de pan of in de oven, …
  Ontdek de vele mogelijkheden aan de stand van Zeeuwse Mosselen.

De Workshopstraat

Lekker creatief aan de slag! Inschrijven kan elke dag aan de Libelle-inschrijfbalie om 10 en 12.30 uur. Er zijn 2000 plaatsen én speciale workshops voor kinderen in het weekend.

 • Stijladvies met Catherine Mys en e5 mode
  Libelle-styliste Catherine Mys geeft slimme tips en handige trucjes om steeds díe outfit te shoppen die bij je past. Klik hier voor een voorsmaakje van de Libelle e5 mode collectie!
 • Feestelijke make-up met Ilka Vermeiren
 • Bloemschikken
 • Cupcakes versieren met Aveve
  Op zaterdag en zondag is deze workshop alleen voor kinderen.
 • Grime
  Twee ervaren grimeurs tonen je hoe je aan de slag gaat met penseel en verf.
 • Boetseer de leukste kerstboomhanger

Kerstshoppen

Op de Winterfair zetten 150 winkels hun deuren open.

 • In de grote e5 mode-shop kun je het helpen de medewerkers je graag een handje bij het uitkiezen van dat perfecte jasje voor elke dag, het jurkje waarmee je straks schittert op het kerstfeest of een stijlvol accessoire om je outfit helemaal af te maken.
 • In de leuke Libelleshop vind je een pak kerstcadeautjes goedgekeurd door Libelle!
 • De nieuwe wooncollectie van Blokker samen met Libelle is stijlvol én betaalbaar. Kom ze ontdekken in de Blokkerwinkels en op onze Winterfair!

Het Libelle Theater

Licht uit, spots aan!

 • De Eerste Show live! Niemand minder dan Libelle-columniste Anne Davis is te gast bij Els. Anne is journaliste, woont in Engeland en schrijft iedere week over haar leven en werk. Wanneer? Zaterdag om 13 uur
  Tussen al het kerstshoppen door kun je in het Libelle Theater genieten van leuke optredens voor groot en klein.
 • The Finishing Touch live! Styliste Bieke Damen zorgt ook op onze Winterfair voor feestelijke inspiratie. Wanneer? Donderdag en vrijdag van 12.30 tot 13 uur en 15.30 tot 16 uur
 • De Huisdokter live! met Michèle Van Sebrouck en Peter Van Asbroeck. Interieurexpert Michèle Van Sebrouck en presentator Peter Van Asbroeck laten op onze Winterfair zien hoe je van je woning een warme thuis maakt die baadt in kerstsfeer. Wanneer? Zaterdag om 12 uur
 • Pascale Naessens vertelt over Puur Genieten
  Pascale schreef haar ervaringen en recepten neer in het kookboek ‘Mijn Pure Keuken’. Intussen is ze uitgegroeid tot een autoriteit inzake gezonde voeding en komt daarover met veel passie vertellen. Wanneer? Vrijdag van 13.30 tot 14.30 uur
 • Wie wordt Libelle Vrouw van het Jaar?
  Libelle zette tien vrouwen met een missie in de kijker. Sterke vrouwen met een eigen project, die hun steentje willen bijdragen aan een betere wereld. Benieuwd wie de titel in de wacht sleept? Kom dan zeker naar de live-uitreiking op zondag om 13 uur.
 • Free Souffriau
  Eind november brengt Free haar derde album uit, ‘Het Collectief geheugen’. Kom luisteren naar een voorsmaakje. Wanneer? Zondag om 15.30 uur.

Baby- en kidscorner

Plezier gegarandeerd! Kinderen is kunnen zich helemaal uitleven in onze speciaal ingerichte speelhoek. Samen met SMARTGAMES voorzien we in een plek om te spelen én je hersenen aan het werk te zetten. In de kidscorner wordt geen begeleiding voorzien.

Er is ook gedacht aan de allerkleinsten en hun mama’s. Diana Baby zorgt voor een ingerichte babycorner met handige verzorgingstafels, eetstoelen, comfortabele zetels… En je hoeft zelfs geen eten mee te brengen! Friso Hero heeft lekkere hapjes voor baby’s van 4 tot 36 maanden.

Libelle Winterfair

Nekkerhal, 2800 Mechelen

14, 15, 16 & 17 november 2013 van 10 tot 18 uur.

 • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen