Meest recente artikelen

Hot dog, ribbetjes of cocktail-andalouse: welke wordt de nieuwe Lays chipssmaak?

  • Deel dit artikel:
Hot dog, ribbetjes of cocktail-andalouse: welke wordt de nieuwe Lays chipssmaak? Artikel

De finalisten van de chipswedstrijd "Maak je smaak" zijn bekend. En dit jaar zijn er maar liefst 3 smaken om jouw favoriet uit te kiezen: wordt het New York Hot Dog, Honey glazed BBQ Ribs of Cocktail Andaluz?

Zij werden door een jury én door de Belgen gekozen uit maar liefst 125.998 smaakinzendingen. Dit jaar liet de Belg zich inspireren door de frietkotcultuur, Belgische klassiekers en de wereldkeuken.

De grote vraag is; wie wint de smaakbattle en wordt in 2014 de opvolger van de populaire Bicky Crisp? De wedstrijd start nu echt, want de drie finalisten Sander, Pierre en Tim starten hun campagne om de stem van de Belg voor zich te winnen.

De winnaar wordt beloond met 25.000 euro en 1% van de omzet van zijn Limited Edition chipssmaak voor maximaal 1 jaar. Je vindt de drie chipssmaken tot 1 december 2013 in de winkel. 

De drie finalisten

Sander koos met Lay’s Cocktail Andaluz voor een combinatie van de twee populaire frietsauzen. Het pittige van andalousesaus met een zoete toets van cocktailsaus, en dat op een knapperige chips.

Pierre droomt van New York én houdt van hot dogs, dat inspireerde hem tot Lay’s New York Hotdog: een subtiele mix van lichtjes gerookt vlees, mosterd en ketchup met een hint van gekarameliseerde ui.

Tim houdt van zomerse BBQ’s en zijn ultieme chips past hier perfect bij: Lay’s Honey Glazed BBQ Ribs. Krijg een instant BBQ-zomergevoel dankzij de smaak van zoete honing en zacht gerookte ribbetjes, recht van de grill.

Welke smaak lijkt jou het lekkerst? Stem via Lays.be of Maakjesmaak.be !

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.