Meest recente artikelen

Stem vanaf 15 augustus af op kanaal 18 en ontdek Libelle tv

  • Deel dit artikel:
Stem vanaf 15 augustus af op kanaal 18 en ontdek Libelle tv Artikel

Vanaf 15 augustus zal Libelle tv de klok rond te zien zijn in heel Vlaanderen via het digitale basisaanbod van Telenet (kanaal 18). Kijk je mee?

Op 15 augustus gaat Libelle van start op tv met een volledige, digitale zender. De nieuwe digitale zender steekt van wal met het dagelijkse kookprogrammaIlse Kookt’ en de wekelijkse programma’sDe Finishing Touch’, ‘Zij heeft Stijl’ en ‘Flapuit’. In het najaar volgen ‘De Bakmatch’, ‘Vrouw met een Missie’, ‘Toeters & Bellen’, ‘Tussen Moeders & Dochters’ en ‘Viva Bomma’.

Ilse kookt

In het dagelijkse kookprogramma Ilse Kookt’ is onze Libelle-chef Ilse D’Hooghe de gastvrouw. Ilse is een échte Libelle-vrouw, voor wie het tafelmoment met het gezin een vaste afspraak is. Ze creëert dan ook elke dag een gezellig familiemoment rond een gevarieerde, verse en budgetvriendelijke maaltijd.

Zij heeft stijl

Verder trakteert Libelle haar kijkers op een hele reeks inspirerende programma’s. In Zij heeft Stijl’ gaat Bé De Meyer op zoek naar de vrouw in de straat die er stralend uitziet. Met een handvol tips en tricks inspireert zij de kijker om er altijd en overal goed uit te zien.

Flapuit

De plezantste humor zit vaak bij de allerkleinsten. Zij komen aan bod in Flapuit’. Met hun kinderlijke verwondering ontroeren ze de kijker en, mondig als ze zijn, zorgen hun zelfverzonnen verhaaltjes voor grappige intermezzo’s.

De Finishing Touch

In ‘De Finishing Touch’  steekt nieuwkomer op tv, Elke Van Mello, de handen uit de mouwen om de woondromen van de Libelle-kijker te realiseren. Vrouwen met ideeën om hun huis te vervolmaken worden door Elke en haar expertenteam een handje toegestoken.

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen