Meest recente artikelen

Beyoncé kleurt jouw frisdrankblikje

  • Deel dit artikel:
Beyoncé kleurt jouw frisdrankblikje Artikel

'Live for Now.' Een visie die Pepsi en Beyoncé delen. Een samenwerking tussen beiden was dus niet veraf.

Mirrors

De grootschalige ‘Live for Now‘-campagne wordt ondersteund door een tv-spot met Beyoncé in de hoofdrol. We zien deze bekende dame verschijnen als enkele van haar verschillende iconische identiteiten uit het verleden. Beyoncé toont haar beste dansbewegingen van de afgelopen jaren en gaat dan over in een nieuwe choreografie.

Mirrors brengt in beeld hoe Beyoncé beseft dat haar ervaringen en verschillende personages uit het verleden haar hebben geholpen te worden wie ze nu is. Dit verhaal komt ook aan bod in de soundtrack van de spot, haar nieuwe nummer Grown woman.

Het filmpje zal ook in België op tv en in de cinema te zien zijn vanaf midden april. 
 

Pop Art geïnspireerde verpakking

Ook zijn er speciale Pop Art blikjes ontworpen. Kleurrijke afbeeldingen sieren de verpakkingen en maken ze tot echte collector’s items. Beyoncé was zelf erg betrokken in het creatieve proces van start tot einde. Het design brengt haar passie voor deze kunststijl tot leven.

Wil jij ook zo een uniek blikje in jouw bezit? Haast je dan naar de winkel, want deze limited edition verpakkingen zijn vanaf nu tot eind juni 2013 verkrijgbaar.
 

Wedstrijd

Er is ook nog een extra verrassing voor de fans. Aan de binnenkant van de afsluitdop of onderaan het lipje van blikjes, bevinden zich unieke codes. Op de website kan je deze codes invoeren en krijgen je er credits voor in de plaats. Wekelijks kan je hiermee bieden op geweldige prijzen. Je kan er muziekgadgets en ware ’Live for Now’-ervaringen mee winnen. De moeite waard!

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen