Meest recente artikelen

Hoge gastronomie

  • Deel dit artikel:
Hoge gastronomie Artikel

Ben jij wel te vinden voor culinaire avontuurtjes? Dan is het pop-uprestaurant Cube3 zeker iets voor jou. De enige vereiste is dat je geen last hebt van hoogtevrees!

103 meter boven de grond vind je vanaf 14 mei Cube3. Dit zorgt voor een spectaculair panorama over Brussel terwijl je geniet van een heerlijke maaltijd.

Concept

Dit is al de derde editie van het pop-uprestaurant. Bij elke nieuwe editie van de Cube wordt het concept helemaal opnieuw bedacht, van inrichting tot logistiek. Het blijft in één jaar wel hetzelfde van stad tot stad.

Het basisidee van Cube3 is dat van een nest, opgebouwd uit houten latten die tussenin verlicht worden door leds. Het nest vormt een cocon, hedendaags van design en tegelijk troostend als een lekkere maaltijd.

Na zijn verblijf in Brussel zal Cube3 doorreizen naar New York, Istanbul, Rome, Tokio, Sjanghai… De hele wereld rond dus!

Wie kookt er?

Deze lente bestaat het keukenteam uit enkele van de beroemdste Belgische sterrenchefs.
Sanghoon Degeimbre, chef van het restaurant L’Air du Temps, mag de spits afbijten.

Elke chef kiest zelf zijn menu en playlist. Dit kan dus verschillen van dag tot dag. Jij moet enkel aanschuiven aan tafel en genieten!

Budget

Wil jij weten welke rekening je gaat voorgeschoteld krijgen? Voor een lunch betaal je 250 euro all-in per persoon, een diner kost 275 euro all-in per persoon.

Waar en wanneer?

Je kan komen proeven van deze culinaire beleving van 14 mei tot 15 augustus 2013. Het restaurant bevindt zich op de IT Tower van de Louizalaan 480 in Brussel.

Cube3 is alle dagen geopend. Lunchen kan je van 12 tot 15 uur en dineren van 20 tot 23 uur.

Reservatie

Wil jij erbij zijn? Reserveren kan enkel via de website. Particulieren kunnen twee weken op voorhand boeken en bedrijven een maand op voorhand.

Er is plaats voor 24 genodigden, snel zijn is dus de boodschap!

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen