Meest recente artikelen

Antwerpen Proeft

  • Deel dit artikel:
Antwerpen Proeft Artikel

Lekkere gastronomische hapjes en drankjes gemaakt door gerenommeerde chefs. Dat is Antwerpen Proeft. Klinkt lekker? Als we je ook nog vertellen dat je kan proeven aan betaalbare prijsjes, dan ben je vast en zeker overtuigd!

Het culinaire outdoorfestival Antwerpen Proeft is al aan zijn zevende editie toe. En dat het een succesformule is bewijzen de tienduizenden bezoekers elk jaar.

Sterrenchefs

Olivier de Vinck van Kommilfoo of Tjaco van Eijken van Lucy Chang… Heb jij altijd al eens van hun kookkunsten willen proeven? Dan is dit je kans! Verken de gastronomie van talloze bekende topchefs.

Ook Sergio Herman is deze keer van de partij. Samen met zijn rechterhand Nick Bril verwent hij jou met topgerechtjes. Een voorproefje voor hun restaurant La Chapelle dat in januari 2014 zijn deuren opent in Antwerpen.

Mix van keukens

Het aanbod op Antwerpen Proeft is zeer uitgebreid. Zo kan je genieten van de Chinese, Zuidoost-Aziatische, Peruaanse, Ethiopische, Thaise… of gewoon de Belgische keuken natuurlijk!

Kleine hapjes uit een ander land. Ga jij de uitdaging aan? Dit is de ideale kans om een keuken te ontdekken waar je anders nooit van zou geproefd hebben. Smakelijk!

Waar en wanneer?

Om je te doen watertanden hebben we alvast enkele foto’s toegevoegd. Heb jij na het zien van deze afbeeldingen nog meer zin om erbij te zijn? Voor een inkomprijs van 5 euro kan jij van deze culinaire ervaring genieten. Voor een hapje betaal je 4 tot 8 bonnetjes, naargelang het gerechtje. Eén bonnetje kost 1,11 euro. Betaalbare gastronomie dus!

Het festival zal doorgaan van 9 tot en met 12 mei op de locatie Waagnatie in Antwerpen. Voor meer info kan je altijd terecht op de website.

  • Donderdag 9 mei 14.00 uur tot middernacht
  • Vrijdag 10 mei 16.00 uur tot middernacht
  • Zaterdag 11 mei 14.00 uur tot middernacht
  • Zondag 12 mei 14.00 uur tot 22.00 uur
  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen