Meest recente artikelen

Antwerpse sushibar nipt tweede op World Sushi Cup Japan

  • Deel dit artikel:
Antwerpse sushibar nipt tweede op World Sushi Cup Japan Artikel

Gek van sushi? Je moet nog eens niet ver gaan om te proeven van heerlijke exemplaren. In ons eigen landje vind je de sushibar Ko'uzi in Antwerpen. Een zilveren medaille op de World Sushi Cup bewijst wat ze kan.

De wedstrijd vond plaats tijdens de grootste Aziatische voeding- en dranken expo in Tokio. Acht restaurants uit acht landen namen eraan deel. Uiteindelijk moest de Antwerpse sushibar het met een paar puntjes afleggen tegen Zweden.

Het sushiwerk werd beoordeeld door een publieksjury op originaliteit, smaak, techniek en presentatie. In de Japanse media werden de Antwerpse innovatieve sushi’s geprezen voor de originele aanpak en de superieure smaakversmelting. Vooral de sushi van tonijn tartaar met de zacht bittere smaak en het fijne parfum van chocolade (foto) was zowel voor de jury als de aanwezige Japanse media een bijzondere verrassing.

Wil jij ook eens proeven van deze originele creaties? Je vindt de sushibar op de Sint-Jorispoort 22 in Antwerpen. Voor meer informatie kan je ook altijd terecht op de website: www.kouzi.be

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen