Meest recente artikelen

Ice Age-siropen om van te smullen

Ice Age-siropen om van te smullen Artikel

De release van Continental Drift, de vierde Ice Age film, viert SodaSteam met 3 gloednieuwe Ice Age-siropen en twee duopacks Ice Age-flesjes in limited edition.

Cool & Koel

De drie nieuwe smaken van SodaStream – Icy Orange, Icy Lemon en Icy Raspberry – zijn heerlijk om deze zomer lekker af te koelen. Op de flacons staan de bekende Ice Age hoofdfiguren Sid de luiaard, Diego de sabeltijger en Scrat de eekhoorn. Een flacon van 50 cl is goed voor 12 liter frisdrank.

Daarnaast brengt SodaStream speciaal voor de bioscooprelease van ice Age 4 – Continental drift ook twee limited edition duopacks van de speciale SodaStreamflessen in versies van een halve liter.

Voor een vederlichte voetafdruk

sodaStream leert jong en oud bewust genieten. met gewoon gezond (en spotgoedkoop) kraanwater, met flessen die drie jaar meegaan en met minimaal afval en energieverbruik. Je hoeft geen flessen aan te slepen vanuit de winkel die op zijn beurt bevoorraad met worden enzovoorts. Geen leeggoed. Nauwelijks PMD-afval. Reken maar even mee. Zes flessen spuitwater of frisdranken van 1,5 liter wegen ongeveer 10 kg. Een inwisselbare koolzuurgaspatroon van SodaStream weegt 1,2 kg en is goed voor 60 liter. 

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen