Meest recente artikelen

Hapjestijd op de LibelleShop!

  • Deel dit artikel:
Hapjestijd op de LibelleShop! Artikel

Hapjes! Wie houdt er niet van? Eens je weet wat je gaat maken, moet je ze ook nog op een leuke manier presenteren. Misschien in een schaaltje uit de LibelleShop?

Oudroze hapjesbord gemaakt van geglazuurd aardewerk. Ook verkrijgbaar in 5 andere kleuren. Ga naar de LibelleShop.

 

Op zoek naar zoete en hartige snacks en tussendoortjes? Inspiratie nodig voor een gezellig feest? Dit luxueuze boek (256 blz.) bevat maar liefst 174 recepten om van te watertanden.Ga naar de LibelleShop.

 

Zachtblauw dipschaaltje gemaakt van geglazuurd aardewerk. Ideaal voor dipsausjes. Ook verkrijgbaar in 5 andere kleuren. Ga aar de LibelleShop.

 

Steek deze kleine kolibri op een houten cocktailprikker en creëer je eigen exclusief hapje. Ideaal voor op een feestje of barbecue. Ga naar de LibelleShop.

 

Roze serveerschaal gemaakt van geglazuurd aardewerk. Ook verkrijgbaar in 5 andere kleuren. Ga naar de LibelleShop.

 

De geliefde Party People zijn nu ook verkrijgbaar als Snack Marker: kleine cocktailvorkjes met een vrolijk figuurtje bovenop. Zo herken je tijdens een feestje altijd je eigen prikkertje of vorkje! Onmisbaar voor uw apertifiefhapjes. Ga naar de LibelleShop.

 

Set met 3 ovalen schaaltjes. 1 grote schaal en 2 kleine schalen.Ideaal voor fruit, hapjes of een bloemstukje. Ga naar de LibelleShop.

 

Serveer je hapjes op een originele en stijlvolle manier met de Vertigo Pyramide set. Bestaat uit 3 stapelbare glaasjes. Ga naar de LibelleShop.

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen