Meest recente artikelen

Goddelijke smaken van diepgevroren

  • Deel dit artikel:
Goddelijke smaken van diepgevroren Artikel

Vers uit de zee, fris geplukt en in sneltempo diepgevroren. Met de Field Fresh en Sea Fresh producten van Iglo tover je in no time een culinair feest op je bord. Wij geven je graag de voordelen en handige ideeën!

Comfortabel

Je maakt in geen tijd complexe recepten met makkelijke ingrediënten. Je hebt steeds je ingrediënten in voorraad en je varieert eindeloos. Of je nu een hobbykok, een culinair genieter of een fijnproever bent… je bent fan.

Tip: focus eens op een ingewikkeld sausje en compenseer het met een snelle groentebereiding.

Slow cooking

Door bereide groenten toe te voegen aan een verfijnd exotisch gerecht met een lange bereidingstijd, geef je jezelf de tijd om samen met je familie te genieten van een gezellig aperitiefje.

Op maat gemaakt

Eet niet iedereen op hetzelfde moment? Of zit je met een moeilijke eter die echt wel geen spinazie lust? Je hoeft niet meteen de hele verpakking in de pan te gooien. Met de Field Fresh producten van Iglo doseer je porties op maat. En restjes? Die zijn er nog amper!

Tip: Moet het snel gaan en ook op maat zijn? Wij raden calzone met worst en broccoli aan.

Duurzaam

Met je know how over versheid en duurzaamheid zet je een verantwoorde ecologische stap. Je weet hoe je goochelt met het gevarieerd diepvriesassortiment. Of je nu doordeweeks, feestelijk, last minute of gepland kookt… je verovert harten!

Tip: Maak eens gebakken zalm met boontjes en brocoli.

Smaakvol

Vers van het veld, vers uit de zee met behoud van alle natuurlijke smaken. Lekker puur natuur of gekruid en eindeloos gecombineerd.

Tip: de smaak van deze maatjessalade met boontjes en uiringen zal je zeker bekoren.

Vers

Diepgevroren is soms verser dan vers. In minder dan 24u wordt het product diepgevroren en dat biedt garantie op behoud van vitaminen en van smaak.

Tip: combineer verse kruiden of plukverse groenten en fruit met diepvriesproducten, zoals in deze quiche met spinazie en geitenkaas.

 

Overtuigd en vol goesting om met Field Fresh en Sea Fresh aan de slag te gaan? Registreer je op www.iglo.be en bewaar er al je favorieten recepten en geniet van voordelen op maat.

Advertisement

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen