Meest recente artikelen

Creatief met je tussendoortje

  • Deel dit artikel:
Creatief met je tussendoortje Artikel

Een tussendoortje speciaal ontwikkeld op maat van kinderen met een waaier van smaken dat ook nog eens probeert te sensibiliseren over het milieu? Gervais pakt het aan op een leuke manier.

De kleurige Gervaispotjes worden al jaren gebruikt om te knutselen. Snij er de bodem af en maak er een bril van, gebruik ze om tuinkers in te planten of maak er een telefoon mee,…

Vanaf nu kunnen kinderen ook aan de slag met de verpakking. Aan de binnenkant schuilt een boerderij boordevol dieren waarmee ze uren kunnen spelen. Zo krijgt de verpakking een tweede leven.

Samen met het WWF koos Danone voor een wolf, uil, kikker en vlinder want deze dieren zijn bedreigd in België. Danone wil op deze manier mensen sensibiliseren over het milieu en recyclagemogelijkiheden.

Gervais werd speciaal ontwikkeld op maat van kinderen. Banaan, aardbei, perzik, rode vruchten, framboos en abrikoos kunnen onze allerkleinsten – en groteren onder ons – zeker bekoren.

Het fruitkaasje is in de loop der jaren sterk aangepast – geleidelijk aan om de consument te laten wennen. Onderzoek wees uit dat kinderen momentel vooral behoefte hebben aan calcium en vitamine D. Daarom bevatten de Gervais producten 240 mg calcium per 100 gram en vitamine D voor de goede opname van calcium.

Wedstrijd

Met je boerderij van op de verpakking kan je ook ene prijs winnen. Nog tot eind juni loopt er op www.danonino.be een wedstrijd met foto‘s. Begin juli kiest de jury 10 winnende knutselwerkjes. Wie weet wordt jij wel de winnaar van een boerderijweekend, een bezoek aan dierenpark Pairi Daizi of gezelschapsspellen van WWF…

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen