Meest recente artikelen

Diepgevroren groenten van Iglo

  • Deel dit artikel:
Diepgevroren groenten van Iglo Artikel

Met Field Fresh van Iglo kook je het hele jaar door overheerlijke groentjes. Ze werden onmiddellijk na de oogst diepgevroren, dus je bent niet meer afhankelijk van het seizoen om verse groenten te eten.

Groenten die geoogst werden door Iglo worden in de eerste uren na het oogsten  diepgevroren bij een temperatuur van -40°C. Dit betekent dat de groenten lekker vers smaken en het maximum aan vitamines kunnen behouden. Je vindt geen betere groenten op de markt.

Vanaf het moment dat groenten geoogst worden, verliezen ze vitamines. Door ze zo snel diep te vriezen, behouden ze het maximum eraan. Bij groenten die je in de supermarkt ziet liggen, weet je vaak niet de exacte datum van de oogst. Bovendien kunnen ze tijdens het transport schade oplopen.

Het certificaat Field Fresh voor Iglo groenten

Dit certificaat is uitsluitend bestemd voor groenten van Iglo. Het betekent dat de groenten snel na de oogst werden diepgevroren. Dit moet binnen de 24 uur gebeuren. Deze groenten zijn afkomstig van een eersteklasse oogst van zorgzaam geselecteerde leveranciers. Enkel groenten van het Iglo keurmerk mogen de naam Field Fresh dragen, andere groenten niet. Ook al werden ze ook onmiddellijk na de oogst diepgevroren.

Field Fresh producten van Iglo

Met de Field Fresh producten kan je allerlei leuke recepten maken. We geven je hieronder graag enkele voorbeelden. Wanneer je de recepten klaarmaakt met Iglo producten gaat het vaak nog sneller en handiger!

Spinazie: je hebt keuze uit verschillende soorten spinazie: bladspinazie, gehakte spinazie, spinazie met room,…. Probeer ze uit met bijvoorbeeld dit recept: Macaroni met zalm en spinazie.

Natuurgroenten: proef van broccoli, bonen of erwtjes. Je kan deze Field Fresh groenten testen met dit recpet: vegetarisch koninginnenhapje.

Bereide groenten: Iglo helpt je graag in de keuken met een aantal bereide maaltijden. Wat dacht je van rode kool met appeltjes, worteltjes met tijm en honing of een groentepannetje met champignons.

Meer info? Surf naar iglo.be

Advertisement

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen