Meest recente artikelen

De Tram Experience in Brussel

  • Deel dit artikel:
De Tram Experience in Brussel Artikel

Wil je op een smakelijke en amusante manier onze hoofdstad leren kennen? Dan moet je beslist de Tram Experience meemaken.

Brusselicious draait dit jaar helemaal rond levenskunst en gastronomie. Omdat de tram al tientallen jaren lang een symbool is van Brussel wordt dit vervoersmiddel gebruikt om de gasten een onvergetelijk gastronomisch avontuur te bezorgen.

Een tram uit het begin van de jaren 70 werd door Electrolux volledig gerenoveerd en uitgerust als volwaardig restaurant. Elke avond zal de tram 34 reizigers meenemen langs de mooiste lanen van het Gewest. Ondertussen kunnen de reizigers genieten van een driegangenmenu van de hand van een sterrenchef.

Als gast ga je aan boord op het Poelaertplein. Je kan meerijden met de tram vanaf vrijdag 2 maart 2012. Er zijn ritten op dinsdag, woensdag en donderdag om 20u, op vrijdag en zaterdag om 18u30 en 21u30 en op zondag om 12u. Je moet je tafeltje wel op voorhand reserveren via www.brusselicious.be.

De prijs van dit gebeuren bedraagt 75 euro per persoon. Hiervoor krijg je een driegangenmenu, twee glaasjes bubbels, twee glazen witte en twee glazen rode wijn en water. En natuurlijk een unieke manier om onze hoofdstad by night te bezichtigen.

Wat er op het menu zal staan verklappen we je nog niet. Je mag er wel zeker van zijn dat er locale en streekproducten gebruikt worden. Om de 2 weken staat er een nieuw menu op het programma. Sterrenchef Lionel Rigolet (Comme chez Soi) bijt de spits af, daarna volgen nog 5 sterrenchefs die een nieuwe interpretatie geven aan een aantal klassiekers van onze nationale gastronomie.

 

De Tram Experience start 2 maart, maar wij mochten al een kijkje nemen in de tram, samen met de sterrenchefs.

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen