Meest recente artikelen

Wordt jouw kookclub onze winnaar?

  • Deel dit artikel:
Wordt jouw kookclub onze winnaar? Artikel

Is jouw kookclub een Jamie Oliver onder de kookclubs? Denk je dat jullie alles in huis hebben om het Grote Libelle Lekker! Kookclub Concours te winnen? Laat dan zien wat jullie kunnen!

Ben je trots op je kookclub en ervan overtuigd dat jullie de lekkerste gerechten maken? Het Grote Libelle Lekker! Kookclub Concours zet 7 kookclubs in de kijker met een reportage in Libelle Lekker! Tijdens de Libelle Winterfair wordt het echt spannend… dan volgt de grote finale!

Patatjes

Haal de pannen, deegrollen en raspen uit de kast, want om met een reportage in Libelle Lekker te komen, moet je een verfijnd en origineel gerecht met aardappelen verzinnen.
Let op: echte koks halen hun recepten niet uit een kookboek, maar uit hun eigen hersenpan!

Pers over de vloer

Wanneer we omver geblazen worden van je aardappelgerecht, sturen we een journalist en fotograaf op jouw kookclub af voor een reportage. De 7 uitverkoren kookclubs verschijnen allemaal in Libelle Lekker!

De finale

Maar er is meer: op de Libelle Winterfair in november 2012 valt de top 3 in de prijzen. We voorzien maar liefst 5000 euro aan prijzen! Een vakjury zal de gerechten van de 7 kookclubs proeven en de top drie bekend maken.

Zin om je kookclub in te schrijven? Hier vind je alle informatie.

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen