Meest recente artikelen

Cupcake + lollypop = cake pop!

  • Deel dit artikel:
Cupcake + lollypop = cake pop! Artikel

Ga helemaal loos voor de nieuwste trend in cupcakeland! De cakebolletjes op een stokje zijn altijd leuk om te maken en heerlijk om op te smullen.

Dat cupcakes nog steeds onze harten veroveren, lees je in je Libelle Lekker van februari. Cupcakes, taarten of koekjes bakken en versieren met marsepein, suikerpasta of icing is elke keer opnieuw een moment van ontspanning en plezier.

Maar de liefhebbers mogen zich in de handen wrijven want er is een nieuwe trend in cupcakeland. Wat dacht je van cakebolletjes op een stokje? De smaak van cake die je eet zoals een lolly.

Speel met vormen en kleuren en laat je creativiteit de vrije loop. Hou woensdagnamiddag vrij om cake pops met je kinderen te maken, entertain er je vrienden mee, of geniet ervan alleen. Hoe dan ook: iedereen smult van deze cakelolly’s… En ja, hoor, een lach gegarandeerd tijdens het eten ervan.

Proberen? Bij AVEVE vind je pakketten om snel aan de slag te gaan. En bij Libelle kan je nog altijd de Doe-boxen verkrijgen die je nodig hebt om zelf hippe koekjes en cupcakes te maken.

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen