Meest recente artikelen

"Les Tartes de Françoise" opent in Antwerpen

  • Deel dit artikel:
"Les Tartes de Françoise" opent in Antwerpen Artikel

Goed nieuws voor de taartenliefhebbers, fans van cheesecake, hartige quiches,... Na Brussel en Gent komen de "Tartes de Françoise" nu ook naar Antwerpen.

Het verhaal van de taarten van Françoise startte zeventien jaar geleden in een Brusselse keuken bij Françoise thuis. Ze bakt een citroentaart met meringue voor vrienden. De taart is een daverend succes en het idee rijst om anderen mee te laten genieten van deze “huisbereide” heerlijkheid.

En we zijn vertrokken… Ze opent een atelier in Brussel en breidt het zoete taartengamma uit met hartige taarten en quiches. En ja, de beroemde citroentaart met meringue staat vandaag nog steeds op de kaart.

Na Brussel kwam Gent, vandaag is het de beurt aan Antwerpen en binnenkort ook Terhulpen. Met vier ateliers kan je intussen van een echt succesverhaal spreken. Ideaal als je met een taart wil pronken maar zelf geen bakliefhebber bent.

Atelier Antwerpen: Ieperstraat 20-22, 2018 Antwerpen.
Open van woensdag tot zaterdag van 9u tot 18u, op zondag van 9u tot 13u30

>> Voor bestellingen en meer info kan je terecht op www.tartes.be

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen