Trek je keukenschort aan en neem plaats achter het professionele fornuis van kookatelier Foodbuilding. Tijdens deze workshop kom je alles te weten over de verschillende wildsoorten en bereidingswijzen en maak je zelf een heerlijk stukje mals wild klaar. Daarna geniet je samen met de andere deelnemers van het wildmenu dat jullie bereid hebben.
Ook leuk als origineel kerstcadeau voor de echte kookliefhebber!
Op het menu
• Hazenboutjes gevuld met farce van levertjes, kastanje, gesuikerde raapjes en savooikool
• Hertennootjes met een duxelle van boschampignons, peperkoekcroutons en verse kruiden
• Fazant gegaard op het karkas, gekonfi jte boutjes met truffel, witloof en gewokte spruitenblaadjes
Giovani Oosters begon 5 jaar geleden met kookworkshops in zijn restaurant VousLéVous. In 2008 verhuisde hij met de workshops naar Foodbuilding. Dit kookatelier is dé plek voor gezellige kookworkshops en pittig gekruide teambuildings. Je kan er ook terecht voor originele bedrijfs- en familiefeesten.
Interesse? Schrijf je snel in!
Prijs? Slechts € 55 p.p. + € 2,5 reserveringskosten, diner inbegrepen
Waar? Kookatelier Foodbuilding
Adres: Scheepvaartkaai 16, 3500 Hasselt
www.foodbuilding.be
Wanneer?
– Zaterdag 7 januari 2012 van 11 tot 15 uur
– Maandag 9 januari 2012 van 18.30 tot 22.30 uur
– Zaterdag 14 januari 2012 van 11 tot 15 uur
Hoe inschrijven? Schrijf je in via de Libelle-reservatielijn op 070-344 443 (*) of via libelle@filad.be. Vermeld zeker de gekozen dag, het aantal deelnemers, je naam, adres en telefoonnummer.
Wees er snel bij, want het aantal deelnemers is beperkt tot 10 personen per sessie!
(*) Interzonaal tarief. Elke werkdag tussen 8u en 18 u., zaterdag tussen 8 en 13 u.