Meest recente artikelen

Geef eens een stukje natuur cadeau

Geef eens een stukje natuur cadeau Artikel

Kan je het perfecte eindejaarsgeschenk voor je schoonvader of voor die persoon-die-alles-al-heeft maar niet vinden? Dan kan je nog altijd scoren met een feestelijk pakket wijn of bier onder de kerstboom. Natuurpunt en Vino Mundo gingen nog een stapje verder: dankzij hen kan je 8m² natuur en twee heerlijke wijnen van biologisch geteelde druiven in een mooie geschenkverpakking met een gerust hart cadeau doen!

Natuurpunt en de Waalse zusterorganisatie Natagora gaan de fijnproeverstoer op en sloegen de handen in elkaar met sommelier Vincent De Coninck van wijnhandel Vino Mundo. Het heerlijke resultaat is een geschenkverpakking met twee wijnen van biologische landbouw afkomstig van het Franse wijndomein Gilles Louvet. Van elk pakket dat verkocht wordt, zal Natuurpunt een deel van de aankoopprijs gebruiken om 8m² nieuw natuurgebied te kopen.

In het Natuurpunt wijnpakket vind je een een mooie donkerrode Cabernet Sauvignon – Merlot en een volfruitige en evenwichtige Sauvignon Blanc om met vrienden en familie volop van te genieten.

De Cabernet sauvignon-Merlot heeft een mooie donkerrode kleur en een geurig boeket van zoete specerijen, kruidnagel en braambessen. Rijk in de mond, met zachte tannine en een goede structuur. Een volfruitige en ronde wijn met aroma’s van zwarte bessen, bosvruchten en met lichte toetsen van gebrande koffie. Serveren op 16 °C. Zilveren medaille “Challenge international du vin”

De sauvignon Blanc heeft een lichtgele kleur met groene tinten. Volfruitige en evenwichtige witte wijn met uitbundige verwijzingen naar citrus en vegetale toetsen. De wijn eindigt met aroma’s van vers fruit en bloemige toetsen. Serveren op 12C°. Aanbevolen door Gault Millau.

Niemand zal aan de charmes en de smaken van het Natuurpunt wijnpakket kunnen weerstaan! Een pakket kost 20 euro (incl btw) en kan je snel en eenvoudig bestellen via www.vinomundo.be of ophalen in de Natuur.winkel in Mechelen

PS: Is je schoonvader geen wijnfanaat? Steun dan onze Vlaamse natuur door Trappist van Westmalle cadeau te geven! Bekijk het smakelijke pakket dat werd samengesteld voor Natuurpunt en andere leuke geschenkideetjes op www.natuurpunt.be/geschenk

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen