Meest recente artikelen

Prinses Mathilde promoot frietjes van de frituur

  • Deel dit artikel:
Prinses Mathilde promoot frietjes van de frituur Artikel

Van 28 november tot 4 december 2011 staan frietjes van de frituur in de spotlights tijdens de Week van de Friet. Dit jaar wordt deze actie ondersteund door niemand minder dan prinses Mathilde, oftewel Nathalie Meskens in de gedaante van onze Belgische prinses.

De Vlaming is nog steeds verzot op zijn frietjes. Volgens onderzoek is zondag de traditionele frietjesdag, gevolgd door zaterdag, vrijdag en woensdag. Vooral bij de 18- tot 44-jarigen en gezinnen met kinderen zijn frietjes extra populair.

Meer dan de helft van de Vlamingen zou minstens maandelijks naar de frituur gaan. Reden? Gewoon, omdat het lekker is en omdat men er op dat moment ontzettend zin in heeft. Dat maakt de frituur van alle “fast food-tenten” de meest populaire.

Ook zin gekregen in (gratis) frietjes? Ontdek dan de koninklijke frietmobiel, die de hele week in Vlaanderen zal rondtoeren en gratis frieten zal uitdelen tussen 12u en 14u.

Meer info vind je op www.weekvandefriet.be

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.