Meest recente artikelen

Libelle workshop: feestelijk koken

  • Deel dit artikel:
Libelle workshop: feestelijk koken Artikel

Ben je op zoek naar inspiratie om je tafelgenoten tijdens de feestdagen culinair te verwennen? Libelles topchefs weten raad! In drie workshops laten ze je kennismaken met feestelijke voor-, hoofd-, en nagerechten. Daarnaast krijg je ook originele tips voor een leuke feesttafel. En ’s middags word je getrakteerd op een overheerlijke lunch met aangepaste wijnen.

Het ideale eindejaarsmenu in 4 workshops, voor maar €69 p.p.

Workshop 1: Verrassende starters door Libelle-chef Ilse d’Hooge.
Voorgerechten:
– gerookte coquille met duxelle van champignons.
– gebakken coquille met tagliatelle van courgette en zure room.

 

Workshop 2: Heerlijk herfstgerecht door Marleen De Naeyer.
Hoofdgerecht: parelhoen met kastanjes, champignonwafeltje en witloof.

Workshop 3: Zoete culinaire hoogstandjes door hobbykok Johan EngelenDesserten:
– tarte tatin in een glas met vanille-ijs en karamelsaus.
– gestoofde peertjes met amandelspijs en honing.

Workshop 4: Feestelijke tafeldecoratie door Tafel Van Amandine.

Waar en wanneer?

Zaterdag 26 november, woensdag 30 november en zaterdag 3 december 2011.
Adres: NV Miele België, Zone 5 Mollem 480, Hof te Bollebeeklaan 9, 1730 Mollem-Asse.

Schrijf je nu in!

Deelnemen kost €69 voor de hele dag (inclusief lunch en dranken, exclusief €2,5 reserveringskosten per persoon). Libelle abonnees genieten van 15% korting (prijs = €58,65).

Schrijf je snel in want het aantal deelnemers is beperkt! Snel reserveren via de Libelle-reservatielijn op 070-344 443 (*) of stuur een e-mail naar libelle@filad.be. Vermeld zeker het aantal deelnemers, uw naam, adres en telefoonnummer.

(*) Interzonaal tarief. Elke werkdag tussen 8u en 18u, zaterdag tussen 8u en 13u.

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen