Meest recente artikelen

Italië is gastland van Voedingssalon

  • Deel dit artikel:
Italië is gastland van Voedingssalon Artikel

Naar jaarlijkse gewoonte is de herfst weer het moment voor het Voedingssalon in Brussel. De Paleizen en de Patio van Brussels Expo kleuren dit jaar groen-wit-rood met Italië als gastland.

Cannelloni, bruschetta, gnocchi, ossobuco, panna cotta, pizza, risotto, … Een greep uit de vele Italiaanse gerechten die wij allemaal wel kennen. Tijdens het Voedingssalon van Brussel kan je ontdekken welke Italiaanse producten onmisbaar zijn om verrukkelijke en échte Italiaanse gerechten te kunnen klaarmaken. Met culinaire workshops, kookdemonstraties en tal van activiteiten is ‘La dolce vita’ nooit ver weg.

Het salon opent dit jaar op zaterdag 8 oktober met de Belgische topchef Wout Bru. Met zijn zuiderse ervaring demonstreert Bru hoe je de perfecte Italiaanse risotto maakt. Wie de opening niet kan bijwonen, kan Wout Bru ook op 15 oktober om 16 uur aan het werk zien in het Degustatietheater.

Je bezoekt het Voedingssalon niet enkel voor het lekkere eten, ook de thema’s “Mode & Beauty” en “Home & Living” komen aan bod.

Praktische info

Waar? Brussels Expo – Paleizen 4, 5, 8 en Patio
Wanneer? Van zaterdag 8 tot en met zondag 23 oktober. Dagelijks van 10 tot 18 uur.

Tickets winnen? Dat kan je hier!

Meer info: www.voedingssalon.be

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen