Meest recente artikelen

Meer balletjes voor meer plezier

  • Deel dit artikel:
Meer balletjes voor meer plezier Artikel

Wie kinderen heeft, herkent zeker de klassieke discussie aan tafel: "Mama, ik heb minder balletjes in mijn soep!".

Om de kids én ouders extra te verwennen, bevat de nieuwe Campbell’s Délisoup voortaan meer balletjes in de soep die het meeste gegeten worden door de Belgische families met kinderen: Wortel-Pompoen met balletjes, Tomaat met balletjes en 8 Groenteweelde met balletjes.

Gedragstherapeute Wendy Bosmans, bekend als “Supernanny”, begrijpt de ranking: “Kinderen houden van kleur. De rode en oranje kleuren van Tomaat met balletjes en Wortel-Pompoen met balletjes maken soep voor moeilijke eters aantrekkelijker. En balletjes maken het nog extra fun, dat weten alle mama’s.”

Soep is niet hetzelfde zonder de lekkere balletjes. Aan elke tafel wordt regelmatig het aantal geteld om te vermijden dat het ene kind er meer zou hebben dan het andere. Om meer plezier en minder discussie aan tafel te creëren, voegt Campbell’s Délisoup daarom extra balletjes toe, met een gemiddelde verhoging van maar liefst 50% extra balletjes!

En zo hebben mama’s en papa’s ook eindelijk de kans om zelf wat balletjes in de soep te proeven…

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen