Meest recente artikelen

Workshop: leer je eigen pralines of truffels maken

  • Deel dit artikel:
Workshop: leer je eigen pralines of truffels maken Artikel

Ontdek tijdens deze chocoladeworkshop het geheim achter pralines en leer ze zelf maken! Wil je vrienden verbluffen met overheerlijke truffels, maak je liever een klassieke praline met praliné of wil je een stapje verder gaan in de workshop trendy pralines met kruiden, wasabi, nootmuskaat...

Tijdens de workshop, die 4 uur duurt, wordt er in groepen van 12 personen gewerkt. Eerst krijg je een uitleg over pralines en chocolade zodat deze lekkernijen geen geheimen meer voor je hebben wanneer je zelf aan de slag kan. Achteraf volgt uiteraard een degustatie en neem je een doosje zelfgemaakte pralines mee naar huis. Verser dan dit worden ze niet!

Wie geeft de workshop?

Chocolatier Marc Severs van het chocoladehuis in Aalst. Het chocoladehuis is een artisanale chocolaterie gelegen in de Lange zoutstraat 52. De pralinewinkel omvat ook een degustatieruimte waar je naast chocolade ook lekkere koffie, originele chocomelk en ander lekkers kan consumeren. Je kan er de productie van de pralines volgen in een open atelier vooraleer je ze koopt in de winkel! hetchocoladehuis.be

Wanneer en wat?

  • Vrijdag 10/12/2010
    van 09h00 – 13h00 workshop trendy pralines met kruiden en specerijen
    van 14h00 – 18h00 workshop truffels (6 verschillende soorten) 
  • Vrijdag 17/12/2010
    van 09h00 – 13h00 workshop trendy pralines met kruiden en specerijen
    van 14h00 – 18h00 workshop klassieke pralines 
  • maximaal 35 deelnemers per sessie

Rechtzetting: in de nieuwsbrief van 10 december staat een foute datum bij de eerstvolgende workshop. Onze excuses!

Wat moet ik doen?

Geniet van deze workshop voor slechts € 45,- per persoon (+ telkens € 2,5 reserveringskosten).
Libelle-abonnees krijgen 15% korting d.w.z. € 38,25 (+ telkens € 2,5 reserveringskosten).

Snel reserveren en inschrijven via de Libelle-reservatielijn op 070-344 443 (*). Of via libelle@filad.be.

Vermeld zeker de gekozen dag, de gekozen sessie, het uur, het aantal deelnemers, uw naam, adres en telefoonnummer en eventueel uw abonneenummer.

* Interzonaal tarief. Elke werkdag tussen 8u en 18u, zaterdag tussen 8u en 13u.

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.