Meest recente artikelen

Libelle Winterfair 2010

  • Deel dit artikel:
Libelle Winterfair 2010 Artikel

Kom genieten van de warme winterse sfeer op de Libelle Winterfair! Van 10 tot en met 12 december 2010 pakken Libelle en e5 mode uit met een magische winterhappening op de Waagnatie in Antwerpen!

De Libelle Winterfair is de ideale gelegenheid om de leukste kerstinkopen te doen, deel te nemen aan talrijke workshops, in het kooktheater te proeven van, onder meer, lekkere konijnrecepten voor elke dag, en te genieten van de vele optredens op ons Libelle theaterpodium.

Libelle Kooktheater

In het Libelle kooktheater doe je niet alleen culinaire inspiratie op voor de feestdagen maar kan je ook proeven van verfijnde recepten voor de alledaagse keuken. Behalve onze eigen Libelle Lekker!-kok, Ilse d’Hooghe, verwennen ook gastkoks Marleen De Naeyer & Dimitri De Vinois je met culinaire hoogstandjes tijdens diverse kookdemo’s.

Alle recepten uit iedere kookdemonstratie zijn vanaf maandag 13 december terug te vinden op www.libelle-lekker.be/winterfair!

Meer weten?

Informatie over alle workshops, tickets, exposanten en nog veel meer vind je hier.

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.