Meest recente artikelen

Sexy food

  • Deel dit artikel:
Sexy food Artikel

Als liefde door de maag gaat moet een gezellig etentje op basis van verleidelijke gerechten en drankjes wel héél erg opwindend zijn. We zetten de lustopwekkende kwaliteiten van enkele ingrediënten op een rijtje.

Niet alleen kaarslicht maakt de sfeer tijdens een romantisch etentje. Ook de ingrediënten in het eten hebben wat in de pap te brokken. Tips voor een heerlijk lange, pikante avond.

  • Truffels: kwalitatieve truffels zijn duur, maar ze bevatten sterke lustopwekkende eigenschappen. Serveertip: een spiegeleitje met daarover héél veel geschaafde truffel. Verrukkelijk en explosief!
  • Chilipepertjes: de traditionele wetenschap erkent de opwindende eigenschappen van Spaanse pepertjes. Voeg 1 pepertje toe aan je hoofdgerecht, en je avond kan letterlijk én figuurlijk pikant uitdraaien.
  • Basilicum stimuleert seksuele opwinding en zorgt voor weldaad en rust in lichaam en geest. Serveertip: Penne All’arrabbiata met Spaanse peper en  basilicum.
  • Oesters zijn het meest gekende afrodisiacum en simpel om te bereiden. Koop ze ultra-vers en laat de natuur zijn werk doen voor, tijdens en na het slurpen.
  • Wijn en champagne hebben zinneprikkelende eigenschappen. Het neemt de remmingen weg waardoor niets een spetterend liefdesspel in de weg staat. Begin je dinertje met een glaasje champagne en zet een flesje wijn op tafel. Maar overdrijf niet, want dat zal alle pret bederven.
  • Amandelen: het zoete parfum van amandelen is op zich al een lustopwekker. Vooral voor vrouwen dan. Om in de mood te komen, sluit je je dinertje af met een mierzoet dessertje op basis van marsepein (marsepein wordt op basis van amandelen gemaakt). Wel zeker zijn dat jullie niet allergisch zijn voor noten!
  • Chocolade: chocolade is vooral een therapeutisch voedingsmiddel dat depressies tegen gaat. Serveer enkele stukjes bittere chocolade bij de koffie en laat je meevoeren door de warme, prikkelende geuren van deze 2 heerlijke smaakmakers.
  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen