Meest recente artikelen

De Bakmatch wedstrijd: win een Kenwood keukenrobot

  • Deel dit artikel:
De Bakmatch wedstrijd: win een Kenwood keukenrobot Artikel

In De Bakmatch op Libelle tv nemen elke week drie hobbybakkers het tegen elkaar op. Dankzij Kenwood kan jij voortaan uit jouw eigen keuken mee bakken met de deelnemers. De Bakmatch en Kenwood geven mooie prijzen weg, waaronder een professionele keukenrobot!

De drie deelnemers worden bijgestaan door een professionele coach en patissier. De drie creaties van de hobbybakkers zetten we in de winkeltoog van een willekeurige banketbakkerij. De klanten mogen proeven en hun favoriete gebak mee naar huis nemen. Wiens gebak als eerste uitverkocht is, is de winnaar van De Bakmatch.

>> Klik hier voor meer informatie over het tv-programma

Doe mee aan de wedstrijd

Kenwood geeft enkele prachtige prijzen weg! Wat dacht je van een professionele keukenrobot (KMM020) ter waarde van €799,99 ?

Of een gele staafmixer (HB858) , fuchsia toaster (TTM029), oranje waterkoker (SJM027), fuchsia blender (BLX69) en een blauwe koffiezet (CM023)… Zo breng je extra kleur in de keuken!

Deelnemen kan van 14 oktober tot en met 8 december 2013.

Advertisement

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen