Meest recente artikelen

Vederlichte stoofpannen met een retrolook

  • Deel dit artikel:
Vederlichte stoofpannen met een retrolook Artikel

De Cook'On stoofpannen van Beka zien eruit als de klassieke gietijzeren potten uit grootmoeders tijd, maar toch zijn ze verrassend licht. Het geheim? De slimme combinatie van moderne technologie, de lichtheid van aluminium en de trendy look van een ouderwetse stoofpan.

Het Beka Cook’On gamma weet als geen ander de voordelen van een klassieke gietijzeren stoofpot te combineren: het langzame garen en het trendy design, zonder het grote nadeel: het gewicht. Beka heeft daarvoor geopteerd om de Cook’On stoofpannen te vervaardigen in vederlicht gegoten aluminium.

Dat maakt deze stoofpan uitermate geschikt voor alle kookvuren, inclusief inductie en gebruik in de oven.

Bovendien zijn de pannen uitgerust met een milieuvriendelijke keramische antikleeflaag. Deze biedt uitstekend weerstand tegen slijtage én maakt het mogelijk om de stoofpan na het koken gemakkelijk schoon te maken.

Wedstrijd: win één van de tien exemplaren

Wil je deze revolutionaire stoofpannen zelf eens uittesten? Libelle-lekker.be geeft 10 stoofpannen weg in een wedstrijd. Neem nu deel en maak kans op een Cook’On stoofpan!

Advertisement

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen