Meest recente artikelen

Kook thuis met een professionele oven!

  • Deel dit artikel:
Kook thuis met een professionele oven! Artikel

Altijd al een topchef willen zijn in je eigen keuken? Dat kan dankzij de nieuwe ProCombi Steam stoomoven van AEG. 

Deze oven verbruikt minder, behoudt alle voedingsstoffen en geeft dus een natuurlijke smaak aan je gerecht. Dankzij de eenvoudige bediening en de mogelijkheid om stomen, grillen, bakken en slowcooking te combineren, zijn we voortaan allemaal topchef.

Het interactieve bedieningspaneel toont je de temperatuur in de oven (of de kerntemperatuur), de hoeveelheid restwarmte en de resterende kooktijd. Handig als je verschillende gerechten tegelijk klaarmaakt.

Koken

Wanneer je de ProCombi stoomoven vergelijkt met een traditionele oven bespaar je 10% energie! Bovendien duurt het opwarmen minder lang en wordt de warmte gelijkmatig verspreid waardoor jij een beter resultaat krijgt.

Stomen

Met de stoomfunctie moet je geen extra vetstoffen toevoegen. De lage stoomtemperatuur behoudt bovendien beter de voedingsstoffen, de smaak en de textuur vna je voedsel.

Grillen

Wanneer je de grill gebruikt, zal je zien dat je voedsel sappig blijft. Een kip blijft bijvoorbeeld lekker mals en krijgt een krokant vel aan de buitenkant.

Gemakkelijk, veilig en stil

De oven schoonmaken is erg makkelijk dankzij de stoomreiniginsfunctie. Je hoeft enkel het waterreservoir te vullen, een eetlepel azijn toe te voegen en het juiste programma te selecteren. Maar de oven is ook veilig: de warmte blijft in de oven, de buitenkant zal nooit hoger dan 50°C zijn. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als er kinderen in de buurt zijn.

Koken met AEG?

Als je de AEG ProCombi stoomoven wenst te kopen, is de basis kooksessie van AEG iets voor jou. Bovendien krijg je een waardebon van 30 euro voor je nieuwe oven.

Deze kooklessen zijn ideaal als je wilt leren werken met deze revolutionaire oven of een inductie kookplaat. Door middel van enkele simpele bereidingen word je uitgelegd hoe je deze toestellen optimaal kan gebruiken.

AEG organiseert nog tal van thematische workshops en Masterclass sessies over Foodparing of met sterrenchefs.

Hier vind je de culinaire wereld van AEG. Probeer de heerlijke recepten uit of reserveer een kooksessie! Zo kan je van echte chefkoks leren hoe eenvoudig het bereiden van lekker eten is.

Afspraak op Batibouw

Wil je van dichtbij kennis maken met de revolutionaire AEG stoomoven? Dat kan, op de Batibouw beurs. Je vindt AEG terug in paleis 11 op stand 307B.

Batibouw 2013 vindt plaats in Brussels Expo, vanaf 23 februari tot en met 3 maart.

Advertisement

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen