Meest recente artikelen

Cake versieren doe je zo

How to

  • Deel dit artikel:
Cake versieren doe je zo Artikel

Aan deze cake heb je een hele namiddag plezier. Eerst om ‘m te maken, dan om ‘m op te eten. Ga voor een robot of een van je andere favoriete figuren. Het basisprincipe blijft altijd hetzelfde!

Snij je cake

Versnij 1 à 2 hotelcakes in de gewenste vorm door horizontaal en verticaal te snijden. Tip: teken daarvoor eerst een basispatroon uit, zodat jij je vorm makkelijk kan ‘nabouwen’.

Maak boterroom

Klop 250 gram ongezouten boter romig op kamertemperatuur. Voeg 500 gram poedersuiker toe en klop op tot een gladde massa. Voeg eventueel 1 el melk toe als de room te zwaar is. Tip: hou je van kleur? Voeg kleurstof toe aan een deel van de room.

Versier je cake

Bestrijk je cakevorm met de room of gebruik een spuitzak met een gekarteld mondje om de room in sierlijke lijntjes te spuiten. Werk je cakevorm af met koekjes en snoepjes in alle vormen, kleuren en smaken. Zet de taart in de koelkast tot je ze gaat serveren.

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen