Meest recente artikelen

Deze mooie cocktailspullen koop je in de Libelle Lekker Shop

Voor de gezelligste apero

  • Deel dit artikel:
Deze mooie cocktailspullen koop je in de Libelle Lekker Shop Artikel

Cocktails of mocktails zijn altijd gezellig. Met deze mooie cocktailspullen in huis maak jij steeds de beste cocktails. Ideaal voor je volgende avond met vrienden!

De ultieme cocktailset

Deze cocktailset is basisset die je in huis moet hebben als je cocktails wil maken. Of je ze nu moet shaken of stirren, met deze set kan het allemaal. De set bestaat uit een shaker, barmaatje, barlepel en houten cocktailstamper. De set is vaatwasserbestendig en wordt geleverd in een mooi koker.

cocktailset Libelle Lekker Shop

Bekijk de cocktailset in de Libelle Lekker Shop.

Herbruikbare gouden rietjes en cocktailglazen

Herbruikbare rietjes zijn onmisbaar voor wie regelmatig geniet van een cocktail. Deze knapperds zijn niet enkel bijna eindeloos herbruikbaar en praktisch onverwoestbaar, ze geven je drankje ook nog eens een chique touch. De bijgeleverde cocktailglazen maken je aperitief nog indrukwekkender.

cocktailglazen libelle lekker shop

Bekijk de rietjes en cocktailglazen in de Libelle Lekker Shop.

Set van 6 glazen en een karaf

Ga je cocktails maken voor een groter gezelschap? Dan is een stevige karaf een echte must. Deze glazen karaf heeft precies de goede grootte: hij heeft een ideaal volume om een gezin mee te bedienen, maar is compact genoeg om makkelijk op te heffen.

libelle lekker shop karaf

Bekijk de glazen en karaf in de Libelle Lekker Shop. 

2 cocktailbekers met koperen rietjes

Serveer je cocktail altijd in het juiste glas. Het bekendste cocktailglas (of moeten we beker zeggen?) is ongetwijfeld de Moscow Mule-mug: deze beker uit gehamerd koper met handvat is een must voor liefhebbers van deze lekkere wodkacocktail.


libelle lekker shop cocktailbekers

Bekijk de cocktailbekers in de Libelle Lekker Shop.

6 onbreekbare glazen

Onbreekbare glazen zijn ideaal voor de apero op je terras. Deze onbreekbare wijnglazen zijn ook groot genoeg voor een gin-tonic of andere cocktail. Na gebruik kun je ze trouwens gewoon in de vaatwasser zetten, zodat jij nog van die laatste zonnestralen kunt genieten.

libelle lekker shop onbreekbare wijnglazen

Bekijk de onbreekbare glazen in de Libelle Lekker Shop.

Zeshoekige ijsblokjesvorm

Maak van je cocktail een écht feestje met mooie ijsblokjes. Met deze slimme ijsblokjesvorm maak je extra grote exemplaren van 2,5 cm x 2,5 cm x 2,5 cm die je kunt pimpen met een takje rozemarijn, een framboos, een schijfje citroen of een eetbare bloem.

libelle lekker shop ijsblokjesvorm

Bekijk de ijsblokjesvorm in de Libelle Lekker Shop.

IJsblokjeshouder

Cocktails wil je natuurlijk het liefst ijskoud drinken. Zet deze ijsblokjeshouder op tafel, zodat je altijd ijsblokjes bij de hand hebt. Je maakt de blokjes in het deksel, en daarna bewaar je ze in het serveerbakje. Dankzij de onregelmatige vormen kleven je ijsblokjes nooit meer aan elkaar!

libelle lekker shop ijsblokjeshouder

Bekijk de ijsblokjeshouder in de Libelle Lekker Shop.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen