Meest recente artikelen

Dit artikel uit de Libelle Lekker Shop past bij je sterrenbeeld

Jouw ideale kerstcadeau

  • Deel dit artikel:
Dit artikel uit de Libelle Lekker Shop past bij je sterrenbeeld Artikel

Kan jij niet kiezen tussen alle leuke items uit de Libelle Lekker Shop? Laat je sterrenbeeld de knoop doorhakken en vind een item dat écht bij je past.

Steenbok (22/12 – 20/1)

Steenbokken zijn geduldig en hebben een goede concentratie. Ze vinden het niet erg om wat langer in de keuken te staan. Ze zijn gedisciplineerd en ambitieus. Ze houden van gezonde stoofpotjes en kunnen die gerust enkele uren laten pruttelen. Een cocotte is onmisbaar in de keuken van de steenbok.

Waterman (21/1 – 19/2)

Watermannen zijn excentriek en onvoorspelbaar. Ze zijn speels, maar ook erg slim. Een Waterman gaat nooit op stap zonder hervulbare isoleerfles. Dat sommige mensen hen daarvoor raar bekijken, vinden Watermannen niet erg. Ze gaan graag tegen de stroom in.

dubbelwandige isoleerfles Libelle Lekker Shop

Vissen (20/2 – 20/3)

Vissen vinden kwaliteit belangrijker dan kwantiteit. Ze hebben een sterke spirituele kant, zijn gul maar houden ook van alleen zijn. Af en toe hebben ze wat tijd voor zichzelf nodig. Met een lekker kopje thee erbij, bijvoorbeeld. Deze prachtige theeset met een theepot-for-one en een luxueuze houten theedoos maakt Vissen helemaal blij.

theeset Libelle Lekker Shop

Ram (21/3 – 20/4)

Voor de Ram is elke dag een feest. Ze zijn impulsief en koppig. Last-minute een apero op tafel toveren? Met deze aperoset is het geen probleem. Rammen kunnen ongeduldig zijn, maar veel van deze koude hapjes stel je samen in 1, 2, 3.

Stier (21/4 – 20/5)

Met gesmolten kaas en een wijntje doe je de Stier altijd een plezier, want het zijn echte levensgenieters. Kaasfondue is hun ideale comfort food. Met deze racletteset in huis wordt een doordeweekse avond meteen een feest.

Tweelingen (21/5 – 21/6)

Tweelingen gaan geen uitdaging uit de weg en leren graag bij. Tweelingen die niet zo vaak bakken, gaan daar het komende jaar werk van maken. Ze blijven graag slank en actief, dus gebakjes zonder suiker zijn ideaal. Met een goede deegrol ben je alvast goed begonnen.

Kreeft (22/6 – 22/7)

Kreeften gaan nergens langs zonder een culinair cadeautje voor de gastvrouw of -heer. Ze zijn gevoelig en attent en weten altijd wat ze moeten uitkiezen. Deze prachtige keukenlepelset is bijvoorbeeld een schot in de roos.

libelle lekker shop keukenlepelset

Leeuw (23/7 – 22/8)

Leeuwen hebben een groot hart en houden ervan om het hun vrienden naar de zin te maken. Afspreken kan niet zonder bijzondere drankjes, bijvoorbeeld, en ze zijn altijd de gangmaker van het feestje. Bovendien zijn leeuwen gevoelig voor mooie spullen. Het zal je dan ook niet verbazen dat de ijsblokjes voor de cocktails uit deze mooie ijsblokjeshouder komen.

ijsblokjeshouder Libelle Lekker Shop

Maagd (23/8 – 22/9)

De perfectionistische Maagd legt de lat graag hoog en werkt elk gerecht tot in de puntjes af. Een dubbele dunschiller is een essentiële keukentool voor de Maagd, want een beetje tijd besparen is altijd mooi meegenomen bij het koken van een uitgebreid menu.

asperges schillen dubbele dunschiller Westmark Libelle Lekker Shop

Weegschaal (23/9 – 23/10)

De Weegschaal houdt van traditioneel. Deze tulbandvorm past perfect bij de Weegschaal. Toch houdt de Weegschaal ook van een creatieve twist. Hij zal dus niet enkel cake maken in deze vorm.

Schorpioen (24/10 – 22/11)

Schorpioenen houden van gerechten die er spectaculair uitzien, maar zijn ook bang om te falen. Met een goede spiraalsnijder maak je pastaslierten van elke groente. Ideaal om kleur toe te voegen aan je gerechten zonder het jezelf moeilijk te maken. Laat dat wauw-effect maar komen!

Spiraalsnijder spiralizer Super Spirali Lurch Libelle Lekker Shop

Boogschutter (23/11 – 21/12)

Boogschutters zijn open minded en houden van nieuwigheden. Ze kijken altijd naar de toekomst en volgen de nieuwste trends. Bovendien houden ze van de natuur en gaan ze altijd voor de essentie. Geen overbodige franjes voor Boogschutters! Daarom vallen ze ook voor het simpele design van deze stijlvolle notenkrakerset.

notenkrakerset Libelle Lekker Shop

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen