Meest recente artikelen

Afspraak op de Libelle Winterfair?

Zorg dat je erbij bent op onze jubileumeditie!

  • Deel dit artikel:
Afspraak op de Libelle Winterfair? Artikel

Hoera! Van 20 tot en met 24 november 2019 vieren we in de Nekkerhal in Mechelen de tiende verjaardag van de Libelle Winterfair, onze sfeervolle indoor winterhappening. Zorg dat je erbij bent, want voor deze jubileumeditie hebben we voor jou heel wat leuks én lekkers in petto...

  • Breng een bezoekje aan de Libelle kerstchalet en maak er een fijn praatje met de Libelle-redactie. Ook onze culiredactrices zullen er zijn, elke dag tussen 10 en 12 en 15 en 17 uur!
  • Shop leuke kerstcadeaus bij meer dan tweehonderd gezellige winkeltjes.
  • Doe mee aan een van de vele inspirerende workshops.
  • Geniet van lekkere gerechten én culinaire toptips in het Libelle Kooktheater.
  • En natuurlijk zijn er ook mooie cadeautjes voor elke bezoeker!

Dit is er te doen in het Kooktheater

Nog op zoek naar inspiratie voor je feestmenu? In het Libelle Kooktheater tonen onze favoriete chefs wat zíj dit eindejaar aan hun gasten zullen serveren. Kijk hoe ze live de meest geweldige gerechten uit hun potten toveren en doe je tegoed aan hun tips en tricks. Bovendien kun je op de Winterfair elke dag met al je culivragen terecht bij de Libelle-redactie, in de Libelle kerstchalet. Dat worden fantastische feesten!

Welke chef staat wanneer aan het fornuis?

Woensdag 20 november

11u00: Ilse D’hooge: one-pot pasta met spinazie, tomaat en kip en gevuld varkenshaasje met mozzarella, gedroogde abrikozen en pistachenoten.
12u30: Manon Van Aerschot: tapenade van oesterzwammen met zwarte olijven en patélolly’s.
14u00: Ilse D’hooge: one-pot pasta met spinazie, tomaat en kip en gevuld varkenshaasje met mozzarella, gedroogde abrikozen en pistachenoten.
15u30: Regula Ysewijn: treacle taart, een traditionele Britse strooptaart.

Donderdag 21 november

11u00: Ilse D’hooge: one-pot pasta met spinazie, tomaat en kip en gevuld varkenshaasje met mozzarella, gedroogde abrikozen en pistachenoten.
12u30: Sandra Bekkari: groentecalzone met kalfsgehakt en penne met pesto, broccoli en kastanjechampignons.
14u00: Ilse D’hooge: one-pot pasta met spinazie, tomaat en kip en gevuld varkenshaasje met mozzarella, gedroogde abrikozen en pistachenoten.
15u30: Regula Ysewijn: treacle taart, een traditionele Britse strooptaart.

Vrijdag 22 november

11u00: Ilse D’hooge: one-pot pasta met spinazie, tomaat en kip én gevuld varkenshaasje met mozzarella, gedroogde abrikozen en pistachenoten.
12u30: Manon Van Aerschot: tapenade van oesterzwammen met zwarte olijven en patélolly’s.
14u00: Ilse D’hooge: one-pot pasta met spinazie, tomaat en kip en gevuld varkenshaasje met mozzarella, gedroogde abrikozen en pistachenoten.
15u30: Stefanie Baert: Indische linzendahl met zoete aardappel en spinazie.

Zaterdag 23 november

11u00: Ilse D’hooge: one-pot pasta met spinazie, tomaat en kip en gevuld varkenshaasje met mozzarella, gedroogde abrikozen en pistachenoten.
12u30: Sandra Bekkari: groentecalzone met kalfsgehakt en penne met pesto, broccoli en kastanjechampignons.
14u00: Ilse D’hooge: one-pot pasta met spinazie, tomaat en kip en gevuld varkenshaasje met mozzarella, gedroogde abrikozen en pistachenoten.
15u30: Isabella Cozzi: polpette al sugo, typisch Italiaanse balletjes in tomatensaus.

Zondag 24 november

11u00: Ilse D’hooge: one-pot pasta met spinazie, tomaat en kip en gevuld varkenshaasje met mozzarella, gedroogde abrikozen en pistachenoten.
12u30: Stefanie Baert: Indische linzendahl met zoete aardappel en spinazie.
14u00: Ilse D’hooge: one-pot pasta met spinazie, tomaat en kip en gevuld varkenshaasje met mozzarella, gedroogde abrikozen en pistachenoten.
15u30: Isabella Cozzi: polpette al sugo, typisch Italiaanse balletjes in tomatensaus.

Daarnaast kun je ook deelnemen aan een heleboel workshops, ook voor foodies. Wat denk je bijvoorbeeld van je eigen beeswrap maken, ontdekken welke thee bij je past, ideetjes opdoen voor een feestelijke tafeldecoratie of cocktails leren maken?

De Libelle Winterfair praktisch

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen