Meest recente artikelen

Onze moederdagtip: een gepersonaliseerde deegrol

Verras je mama

  • Deel dit artikel:
Onze moederdagtip: een gepersonaliseerde deegrol Artikel

Wil jij je mama niet weer een bos bloemen of een doos chocolade cadeau doen? Geen zorgen, wij hebben hét ultieme cadeau voor moederdag gevonden. Niets zo leuk als een gepersonaliseerd geschenk, toch?

Personaliseren maar

De houten deegrol uit de Libelle Lekker Shop is helemaal personaliseerbaar. De personalisering mag maximum 2 rijen van 21 tekens zijn. Wat dacht je van ‘liefste mama‘ of gewoon haar voornaam?

De deegroller zelf is ook van topkwaliteit en echt een favoriet van onze redactie. Hij is licht genoeg om vlot mee te werken, maar zwaar genoeg om zelf niet teveel druk te moeten uitoefenen op je deeg. Ook voor wie niet zo vaak bakt, is een deegroller een handige keukentool. Zo kun je ‘m gebruiken als vleeshamer, om crushed ice te maken of voor een lekkere crumble. Hij is alvast onmisbaar in onze keuken!

Gepersonaliseerde deegrol, € 24,95 in de Libelle Lekker Shop. Je ontvangt hem binnen de negen dagen.

De lekkerste recepten

 

Wil je je cadeautje nog persoonlijker maken? Steek er dan je favoriete koekjesrecepten bij. Hieronder vind je alvast wat inspiratie.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen