Meest recente artikelen

Deze adventskalenders moeten alle foodies in huis halen

Elke dag een beetje smullen!

  • Deel dit artikel:
Deze adventskalenders moeten alle foodies in huis halen Artikel

Aftellen naar kerst is extra leuk met een leuke én lekkere adventskalender. Deze exemplaren zijn ideaal voor foodies.

Chocolade

Een klassieke adventskalender bevat meestal chocolade. Met dit heerlijke exemplaar van Neuhaus kun je niets verkeerd doen. Elke dag een heerlijke praline? Daar zeggen wij geen nee tegen!

Ook Zwitsers chocolademerk Lindt heeft dit jaar weer een prachtige adventskalender. Superschattig én lekker!

Vegan

Ook voor vegan chocoladeliefhebbers hebben we de ideale adventskalender gevonden. Deze adventskalender van Holland & Barrett bevat elke dag een chocolaatje, is volledig vegan en bevat geen toegevoegde suikers. Aftellen naar kerst zonder schuldgevoel.

Bier

Voor bierlovers is er natuurlijk ook een speciale adventskalender: eentje met 24 speciaalbieren. Onder andere hopt.be verkoopt een bieradventskalender. Schol!

Kaas

De Britse supermarkt Sainsbury’s doet de harten van kaasliefhebbers sneller slaan, want zij hebben namelijk een kaasadventskalender uitgebracht! Helaas kun je de kalender niet online bestellen en zul je dus een tripje naar het Verenigd Koninkrijk moeten maken om de kalender te bemachtigen.

Wijn

Aldi bracht ook dit jaar een wijnkalender op de markt! De adventskalender vol mini wijnflesjes is helaas niet bij ons verkrijgbaar, maar wel bij onze noorderburen.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook:

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen