Meest recente artikelen

5 redenen waarom foodies absoluut naar de Libelle Winterfair moeten gaan

Snuif de sfeer op!

  • Deel dit artikel:
5 redenen waarom foodies absoluut naar de Libelle Winterfair moeten gaan Artikel

Als je houdt van lekker eten en koken, moet je dit weekend écht richting Mechelen: de Libelle Winterfair gaat er nog door tot en met zondag 25 november.

1. Er is een heus kooktheater

Elke dag kun je meerdere keren terecht in het kooktheater voor kookdemo’s van de leukste chefs van ‘t land. Denk aan Sandra Bekkari, Ilse D’hooge, Madam Bakster, Christophe Declercq … Het volledige programma vind je hier. Al helemaal zin om zelf de keuken in te duiken? Hier vind je alvast onze recepten van Sandra en Ilse.

 

2. Je koopt je culinaire cadeautjes ter plaatse …

Op zoek naar artisanale snoepjes voor je nichtje, verse tapenade voor je tante of een speciale gin voor je vader? Op de Libelle Winterfair vind je ‘t allemaal. Meer dan 200 standhouders staan klaar om je unieke producten voor te schotelen (en proevertjes zijn er natuurlijk ook!).

 

3. … en laat ze er meteen ook feestelijk inpakken

Geen inpakwonder? Geen zorgen: de Libelle-redactie staat klaar om van jouw pakjes echte kunstwerken te maken. Zo neem je je geschenkjes vrolijk ingepakt weer naar huis, en kun je ze meteen onder de kerstboom leggen. Geef je graag nog een extra persoonlijke touch aan je pakjes? Download dan onze cadeaulabels en schrijf er een lieve boodschap op.

 

4. Je leert er je feesttafel dekken

Als je nog geen idee hebt hoe jouw kersttafel er dit jaar zal uitzien, dan kun je voor tonnen inspiratie terecht op de workshop van Table in a box, waar je zelf decoratie knutselt en de do’s en don’ts voor een betoverende tafeldekking ontdekt. Je zult de oh’s en ah’s op je kerstfeest amper kunnen tellen! Meer tips lees je in dit artikel.

 

5. Je kunt er uitblazen met lekkere hapjes en drankjes

Even je voeten laten rusten doe je in een van de resto-hoekjes op de Winterfair. Hou jij van hamburgers, ben je meer een pizza– of pittafan of dompel je je ook qua lunch graag al helemaal onder in de kerstsfeer? Voor een lekker bord of een fris glaasje kun je heel de dag terecht bij onze sympathieke medewerkers. Smakelijk!

 

Benieuwd hoe het eraan toegaat op de Libelle Winterfair? Bekijk dan deze sfeerimpressie en kom ons zeker dit weekend nog een bezoekje brengen!

Volg ons op FacebookInstagramPinterest, YouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook…

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen