Meest recente artikelen

WIN: een diner bij sterrenrestaurant Hertog Jan, met de Land Rover Discovery-keuken!

Vijf gelukkigen mogen samen met een tafelgenoot aanschuiven bij Gert De Mangeleer!

  • Deel dit artikel:
WIN: een diner bij sterrenrestaurant Hertog Jan, met de Land Rover Discovery-keuken! Artikel

Ben je woensdagavond 22 augustus vrij? Hou je van een knap staaltje innovatie, maar vooral van lekker eten? Vijf gelukkige lezers mogen met een tafelgenoot naar keuze genieten van een uniek diner dat Gert De Mangeleer zal bereiden in de mobiele Land Rover Discovery-keuken, ontwikkeld door Jamie Oliver!

Gert De Mangeleer heeft natuurlijk geen introductie meer nodig. Z’n driesterrenrestaurant Hertog Jan serveert niet minder dan fantastische gerechten. Nu zal hij ook de mobiele Land Rover Discovery-keuken voorstellen, die op 22 augustus om 19 uur de parking van het restaurant oprijdt!

Mobiele Land Rover Discovery-keuken

De unieke Land Rover Discovery-keuken, mee ontwikkeld door Brits keukenfenomeen Jamie Oliver, is van álles voorzien. Denk maar aan een op maat gemaakt barbecuetoestel, een uitschuifbaar werkblad met gaspitjes en spoelbak, olijfoliedispenser, een pastamachine en braadspit, een slowcooker … en ja hoor: een broodrooster en ijsmachine!

Doe mee en win

Gert zal de autokeuken niet alleen voorstellen, hij zal er ook in koken. Wil jij graag een plekje aan de dinertafel veroveren? Vul dan snel onze wedstrijds- en schiftingsvraag in, die je hieronder kunt vinden. Meespelen kan tot maandagochtend 20 augustus om 8 uur. De gelukkige winnaars worden diezelfde maandag nog opgebeld. Veel succes!

 

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen