Meest recente artikelen

Probeer een Flex-abonnement en krijg Libelle Lekker 30 dagen GRATIS!

Zo krijg je je eerste nummer van ons cadeau

  • Deel dit artikel:
Probeer een Flex-abonnement en krijg Libelle Lekker 30 dagen GRATIS! Artikel

Gek op koken en alles wat daarbij hoort? Dan is een Flex abonnement op Libelle Lekker echt iets voor jou: je ontvangt je favoriete magazine zoals jij het wil - ook als je even iets anders wilt lezen bijvoorbeeld - én bovendien krijg je tot 15 mei 2018 van ons de eerste maand gratis!

Flexformule

Lezen met meer flexibiliteit dan ooit, dat is het gloednieuwe Flex abonnement. Of je nu kiest voor Libelle Lekker magazine, de digitale versie of beide: je ontvangt de formule die jij wilt, zolang je wilt en wanneer je wilt. Je kunt je abonnement namelijk heel eenvoudig switchen, pauzeren en stoppen!

Switchen naar een ander blad

In een mensenleven blijft niks altijd hetzelfde. Zo heb je nu misschien wel zin om te koken en te bakken, maar koop je binnenkort een huis en heb je meer interesse voor een woonblad zoals vtwonen. Of wordt naaien je nieuwe hobby en wil je een abonnement op La Maison Victor. Of wil je liever elke week een tijdschrift in de bus in plaats van maandelijks, en ga je voor Libelle. Met je Flex abonnement kun je van magazine veranderen wanneer en zo vaak je maar wil. Je kunt kiezen uit alle magazines die op Magstore.be staan en je maandelijkse betalingen worden eenvoudig en automatisch aangepast.

Je abonnement pauzeren

Ga je weleens op vakantie of hoef je even geen magazine in de bus? Dan kun je het abonnement eenvoudig pauzeren, en dat zelfs voor twee maanden lang. Het enige wat je hoeft te doen, is de klantenservice even verwittigen. Extra handig: na een afgesproken periode kan je abonnement automatisch heropgestart worden. Zo hoef je er zelfs niet aan te denken!

Stoppen op elk moment

Als je een Flex abonnement neemt, hoef je je geen zorgen te maken over kleine lettertjes of addertjes onder het gras. Je kunt je abonnement stopzetten wanneer je maar wil, ongeacht de reden. Zelfs als je per maand betaalt en je plots niet meer zo overtuigd bent, kun je heel eenvoudig naar de klantendienst bellen. Zij zetten het abonnement voor je stop.

Hoe gaat het in z’n werk?

Een Libelle Lekker Flex abonnement nemen is heel eenvoudig:

1. Surf naar de website van Magstore
2. Kies je favoriete formule en klik op ‘bestellen‘

Meevaller: nog tot 15 mei 2018 krijg je van ons de eerste 30 dagen gratis. Zo krijg je de eerste maand van ons cadeau!

3. Geef je persoonlijke gegevens, leverings- en betalingskeuze in
4. Klaar! Je favoriete magazine valt vanaf nu in de bus.

Veel leesplezier!

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.