Nog geen paaseitjes in huis gehaald? Bij deze chocolatiers vind je voor elk wat wils!
Klassieke eitjes
Chocolatier Elisabeth gaat op het eerste gezicht voor klassieke zwarte, witte en melkchocolade, maar de verrassing zit binnenin. Denk: krokante feuillantine, hazelnootachtige Gianduja en crunchy speculoos.
Doosje van 4,6 of 20 stuks, respectievelijk € 6,90, € 9,70 en € 25 bij chocolatier Elizabeth.
Lekker kunstzinnig
Het is altijd uitkijken naar de paascollectie van Pierre Marcolini en ook dit jaar stelt die niet teleur. De ‘Mister Mystère’ collectie is duidelijk een knipoog naar kunstenaar Magritte. Een bolhoed van chocolade met hazenoren, wie kan die weerstaan?
Grote bolhoed en 16 paaseitjes, € 85 bij Pierre Marcolini.
Voor ieder wat wils
Leonidas is altijd een goede optie: 18 (!) verschillende smaken paaseitjes in vrolijke gele doosjes. Bonus: hun befaamde Manon Café praline is dit jaar ook verkrijgbaar als paaseitje!
Paaseitjes, € 27,80/kg bij Leonidas.
Lente in een doosje
Bij Godiva kun je kiezen voor een doos vol lekkere smaken uit de pop-collectie of zelf een geschenkzakje vullen met je favorieten.
Godiva Pop-Collectie, € 8,50 voor 7 stuks, € 19,50 voor 18 stuks of € 28 voor een zakje van 350 gram bij Godiva.
Pittig Pasen
Niet enkel traditionele eitjes voor Neuhaus dit jaar. De Belgische chocolatier komt met nieuwe smaken, texturen en verfijnde ingrediënten. Iemand een eitje met kriek of met yuzu (een Zuid-Koreaanse citrusvrucht)?
Doosje van 15 stuks, € 25 euro bij Neuhaus.
Humoristisch tintje
Antwerpse chocolatier DelRey gaat voor een ludieke paascollectie. Grappige chocoladefiguren en extra vrolijke paaseieren vind je hier.
Paashaas of paasei in bloempot met melk- en witte chocolade, € 16 bij DelRey.
Gebak op z’n paasbest
Toch niet zo’n fan van chocolade eitjes? Bij PAUL kun je terecht voor paasgebak en paasbrioches in de vorm van een konijntje. Je hebt keuze uit amandel-abrikoos of plattekaas met frambozen (met of zonder chocolade).
Paasgebak en paasbrioche bij PAUL.