Meest recente artikelen

Géén hartjes voor Valentijn! (behalve één)

Koop dit jaar je cadeau op tijd

Géén hartjes voor Valentijn! (behalve één) Artikel

Bijna Valentijn... Nog geen cadeau gevonden? Deze leuke keukenspullen kun je nu nog snel bestellen. Enneuh... Geen hartjes deze keer!

Kandelaar voor romantische etentjes bij kaarslicht

Géén hartjes voor Valentijn! (behalve één) 1Géén hartjes voor Valentijn! (behalve één)

De porseleinen kopjes van Design Letters tover je zó om tot een leuke kandelaar door er een kandelaar insert op te zetten. € 10,50 voor de insert, € 16,50 voor een kopje met de eerste letter van zijn/haar naam. Bestel je ze samen, dan krijg je 5% korting en betaal je € 25,65.

 

Diner voor twee

Géén hartjes voor Valentijn! (behalve één) 3

Dek een romantische tafel met deze dip dye tafelloper van vt wonen. Met z’n strakke en tijdloze vormgeving past hij in elk interieur. Nu € 17 i.p.v. € 24,95.

Sweets for my sweet…

Géén hartjes voor Valentijn! (behalve één) 4

Liever iets zoets voor Valentijn? Je taartjes of chocolaatjes passen perfect op deze cakestandaard van Zuperzozial. Die bestaat uit een houten onderstel en een schotel gemaakt van bamboe en maïs. € 45.

Liefde is… eten uit één kommetje

Géén hartjes voor Valentijn! (behalve één) 5

Vul deze kom van Urban Nature Culture met lekker veel chocolademousse, doe er twee lepels bij, en klaar! De rest verzin je zelf wel. € 7,95.

Voor een zachte start van de dag

Géén hartjes voor Valentijn! (behalve één) 6

Begin je valentijnsochtend in alle zachtheid met deze zachtroze stoneware mokken van IB Laursen Mynte. Ze mogen in de vaatwasser én in de microgolf! Perfect voor een snelle mugcake bijvoorbeeld. € 19,54 voor een set van 4.

Stapel op jou!

Géén hartjes voor Valentijn! (behalve één) 7

Op deze poederroze kunststof Babell étagère van Koziol kun je extra veel zoetigheden kwijt. Om samen van te snoepen. € 44,95.

Dienblad voor het valentijnsontbijt

Géén hartjes voor Valentijn! (behalve één) 2

Handig om dat zachtgekookte eitje naar de slaapkamer te brengen, maar ook mooi als blikvanger in huis, dit dienblad van Vitra met een motief van Alexander Girard, een van de vooraanstaande figuren van het Amerikaans design. Het is gemaakt van gelamineerd triplex, maar mag niet in de vaatwasser. Niet erg, want samen de afwas doen kan ook romantisch zijn, nietwaar? Nu voor € 47,20 i.p.v. € 59.

 

Save

Save

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen