Meest recente artikelen

Bloggerswedstrijd: voor welke gezond dessert kies jij?

Stem hier op jouw favoriet

  • Deel dit artikel:
Bloggerswedstrijd: voor welke gezond dessert kies jij? Artikel

Juni is slank- en gezondmaand bij Libelle Lekker en daarom dagen we elke week een aantal bloggers uit om een gezond recept te delen. Wij verzamelen al dat lekkers op onze site, en vragen jou te stemmen op je favoriet. Zo kan jouw favoriete blogger een leuk geschenk uit onze Lekker-shop winnen! Deze week: de lekkerste desserts.

Juni is slank- & gezondmaand bij Libelle Lekker. Daarom organiseren wij vier weken lang een healthy bloggers challenge. Verschillende bloggers krijgen elke week de opdracht een gezond gerecht te maken rond een bepaald thema en hier mag jij stemmen op je favoriet. Het recept met de meeste stemmen wint een leuke prijs uit onze Lekker-shop. Stemmen kan onderaan deze pagina tot donderdag 6 juli 2017, 24 uur. LET OP: bij het stemmen moet je op het hartje klikken!

De winnaars van vorige week: Kelly van Kellylicious

Proficiat, jij wint deze mooie 24-delige Amefa Vintage bestekset met je  grietfilet met zuiderse groenten.

Bloggerswedstrijd: voor welke gezonde maaltijd kies jij? 2

De opdracht van deze week

Maak een gezond, slank dessert klaar

De blogger met de meeste stemmen voor haar recept wint deze prachtige limonadetap van Mica Decorations.

  Bloggerswedstrijd: voor welke gezond dessert kies jij?

De deelnemers

Louise en Michelle van Appetight

Michelle van Appetight maakte frozen yoghurt bars. “Deze frozen yoghurt bars zijn een lekker en vooral gezond alternatief voor een ijsje of andere zoetigheden.”
Stemmen kan onderaan deze pagina

Laurence van As Cooked by Ginger

Laurence van As Cooked by Ginger maakte fruitsalade met rozemarijnsiroop en een shotje van aardbeien.”Aardbeien, besjes,.. het is rode vruchten fuif in mijn koelkast. Zo lekker! Een gewone fruitsalade zou natuurlijk iets té gemakkelijk geweest zijn, dus ik overgoot het fruit met een gezonde rozemarijnsiroop en vergezelde de salade met een heerlijk en verfrissend aardbeienshotje. Genieten zonder schuldgevoel!”

Stemmen kan onderaan deze pagina

Kelly van Kellylicious

Kelly van Kellylicious maakte Watermeloentaart met feta.”Ben je ook nog op zoek naar een creatief en gezond dessertje? Dan is deze watermeloentaart met feta zeker een schot in de roos. Het is op een paar minuten klaar, superfris, gezond EN lekker. Wat wil een mens nog meer?”

Stemmen kan onderaan deze pagina

Elien van Elien’s Cuisine

Elien van Elien’s Cuisine maakte een havermout-amandelcrumble met perziken, rabarber en gember. “Bij een crumble hoort fruit, niet de klassieke appelcrumble of bessencrumble deze keer, maar een combinatie van zachte zoete perzik, zure rabarber en een kleine aparte touch door de gember. Topcombi als je het mij zegt en met een crumble scoor je toch gewoon altijd!”
>>Stemmen kan onderaan deze pagina

Elisabeth van Plantbased

Elisabeth van Plantbased maakte een perziken taartje. “Ik bakte dit taartje met een aantal perziken die ik op de kop had kunnen tikken omdat ze al redelijk rijp waren en daardoor snel moesten worden verwerkt. De korst is een simpel basis kruimeldeeg, moest je in een avontuurlijke bui zijn kan je er een beetje gedroogde rozemarijn aan toevoegen voor een extra zuiders effect.”
Stemmen kan onderaan deze pagina

Bloggerswedstrijd: voor welke gezond dessert kies jij? 1

Stem hier op je favoriet

Let op: je kan maar 1 keer stemmen! Klik op het hartje op de foto van jouw favoriet.

Save

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen