Meest recente artikelen

7 dingen waar onze redactie blij van werd in juni

Enjoy the little things

  • Deel dit artikel:
7 dingen waar onze redactie blij van werd in juni Artikel

Geluk zit vaak in kleine dingen. Deze blijmakers toverden in juni een glimlach op de gezichten van onze redactie.

Culiredactrice Jolien

“Ik word blij van de nieuwe aperobag van Jeroen De Pauw. Héérlijk vind ik het om te aperitieven met vrienden. Liefst buiten in de zon op een picknickdeken. En dit concept maakt het echt heel makkelijk: je bestelt de aperobag via Deliveroo en hebt meteen een zak vol lekkers.”

dingen waar onze redactie blij van werd in juni 1

Coördinator libelle-lekker.be Sofie

“Zomer, dat is frisse drankjes drinken op je terras. Iced tea, bijvoorbeeld. Kusmi Tea liet ons proeven van z’n ijstheemelanges. Een koffertje met 3 x 5 verschillende melanges die elk goed zijn voor 1 liter iced tea, kost € 23. Mijn favoriet? De Aqua Fizz met hibiscus en rood fruit. Verkrijgbaar bij de Kusmi Tea winkels bij Dockx Brussel en Maasmechelen Village.”

dingen waar onze redactie blij van werd in juni

-> Ontdek hier hoe je zelf een lekker iced tea van rozen maakt. 

Planner en culiredactrice Natalie

“Dankzij de steun van crowdfunding kon de coöperatieve onderneming ‘Dagvers’ van start gaan. Dagvers voorziet kant-en-klare bereide maaltijden voor gezinnen op zoek naar gezonde kindvriendelijke alternatieven. Het telt 5 afhaalpunten in het Antwerpse en er wordt ook aan huis geleverd.”

7 dingen waar onze redactie blij van werd in juni

Culiredactrice Manon

“Afgelopen maand ontdekte ik Banningville, een nieuwe hotspot in Antwerpen die de keuken uit het Midden-Oosten serveert. Het was fantastisch weer en de perfecte plek om bij te babbelen met een vriendin. Op tafel kwamen zalige hapjes om te delen, stuk voor stuk met liefde bereid. Geen te ingewikkeld of stijf gedoe maar een puur vakantiegevoel in eigen stad. Heerlijk!”

5 dingen waar onze redactie blij van werd in juni

Coördinator repo en reizen Sophie

“Het is zomer, dus geniet ik drie maanden lang van een wekelijks groenten- en kruidenpakket van Bouquet Garni.  Bio-dynamisch landbouwster Anouk Francis van Bouquet Garni verkoopt niet zomaar een bak groenten. Ze stelt elke week zorgvuldig een selectie samen van zelfgekweekte groenten, fruit, aromatische kruiden en eetbare bloemen. Vorige week zaten er in mijn kratje: goudsmarjolein, pepermunt, Chinese bieslook, calendula, viooltjes, rabarber, venkel, rucola en courgettes. Benieuwd wat er morgen in zit!”

dingen waar onze redactie blij van werd in juni 2

Coördinator food Karolien

“Ik werd blij (en een beetje tipsy) van de gepersonaliseerde fles gin die ik cadeau kreeg van een lieve collega. Ik was er zo blij mee dat ik gevraagd heb op welke webshop ze de fles besteld had. Het is www.makeyourownspirit.com. Je kunt kiezen tussen verschillende flessen gin, wodka, rum, vermouth en whiskey, en je kunt er zelf de prachtigste etiketten voor ontwerpen. Mijn fles gin is nu al op… (hint!)”

6 dingen waar onze redactie blij van werd in juni

Culiredactrice Marlies

“Snikheet weer? Dat staat voor mij gelijk aan ijsjes. Véééél ijsjes. En het liefst vers schepijs van vakmensen, zoals Cremerie Germaine in Antwerpen. Die hebben hun stiel geleerd aan de Gelato University in Bologna en werken uitsluitend met kwalitatieve grondstoffen. Waanzinnig lekker!”

7 dingen waar onze redactie blij van werd in juni 1

–> Ontdek op Libelle-Lekker hoe je zelf de lekkerste ijsjes maakt:

 

Save

Save

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen