Meest recente artikelen

Bloggerswedstrijd: voor welke gezonde lunch kies jij?

Stem hier op jouw favoriet

  • Deel dit artikel:
Bloggerswedstrijd: voor welke gezonde lunch kies jij? Artikel

Juni is slank- en gezondmaand bij Libelle Lekker en daarom dagen we elke week een aantal bloggers uit om een gezond recept te delen. Wij verzamelen al dat lekkers op onze site, en vragen jou te stemmen op je favoriet. Zo kan jouw favoriete blogger een leuk geschenk uit onze Lekker-shop winnen! Deze week: de lekkerste lunches.

Juni is slank- & gezondmaand bij Libelle Lekker. Daarom organiseren wij vier weken lang een healthy bloggers challenge. Verschillende bloggers krijgen elke week de opdracht een gezond gerecht te maken rond een bepaald thema en hier mag jij stemmen op je favoriet. Het recept met de meeste stemmen wint een leuke prijs uit onze Lekker-shop. Stemmen kan onderaan deze pagina tot donderdag 22 juni 2017, 24 uur. LET OP: bij het stemmen moet je op het hartje klikken!

De winnaars van vorige week: Louise en Michelle van Appetight!

Proficiat, jullie winnen deze mooie marmeren snijplank van Hkliving met jullie overnight chia pudding met aardbeien.

Libelle Lekker bloggerswedstrijd 2

De opdracht van deze week

Maak een gezonde, slanke lunch klaar

De blogger met de meeste stemmen voor haar recept wint deze bamboe karaf + 2 bijpassende bekers van Urban Nature Culture.

  Bloggerswedstrijd: voor welke gezonde lunch kies jij? 2Bloggerswedstrijd: voor welke gezonde lunch kies jij? 1

De deelnemers

Amylia van Cookameal

Amylia van Cookameal maakte gevulde avocado met aardbeiensalsa en feta: “Avocado en aardbeien is voor vele mensen geen voor de hand liggende combinatie. En zo ook niet voor mijn kieskeurige mamie, het proefkonijn van dienst. Toch kan ik met een gerust hart én haar goedkeurende blik schrijven: dit receptje moet je zeker en vast eens proberen. De combinatie is verrassend lekker!”
Stemmen kan onderaan deze pagina

Alexia van Mustbeyummie 

Alexia van Mustbeyummie maakte een frisse quinoasalade: “Deze quinoasalade is het perfecte voorbeeld van een lekkere snelle strandlunch en met wat parmaham kan je die ook perfect als diner serveren op een hete zomerse dag. ”
Stemmen kan onderaan deze pagina

Louise en Michelle van Appetight

Louise en Michelle van Appetight maakten een zomers slaatje met watermeloen, feta en blauwe bessen: “Op zoek naar verfrissing in dit bijzonder warm weertje? Daar heb je niet altijd een zwembad of een ijsje voor nodig! Met dit zomerse slaatje ben je in no time afgekoeld! Het is in minder dan 5 minuten te bereiden, zo heb jij nog voldoende tijd over om aan je kleurtje te werken!”
Stemmen kan onderaan deze pagina

Laurence van As Cooked by Ginger

Laurence van As Cooked by Ginger maakte een heerlijke meloen-fetasalade: “Deze salade is fris, gezond, slank en toch oh zo smaakvol. Genieten zonder schuldgevoel. Je kan hem perfect de avond op voorhand klaarmaken en ’s morgens mee graaien naar je werk om er vervolgens al je collega’s jaloers mee te maken. Zij maar knabbelen op hun boterhammen en jij de show stelen met je gezonde salade. Klinkt tof, toch? En als je liever hebt dat iedereen kan meegenieten, kan je deze salade gerust in grote hoeveelheden maken. Trakteren op een gezonde lunch in plaats van op taartjes, dat is pas een idee! Wat je ook beslist er mee te doen,… Laat het vooral keihard smaken!”
Stemmen kan onderaan deze pagina

@libellelekker asked me what I would love to eat as a healthy and delicious lunch. Without a doubt, that would be this melon-feta salad. Recipe is on the blog! What's your favorite healthy lunch?? • • • • #libellelekker #healthyfood #healthy #foodblog #foodblogger #belgianblogger #foodie_features #foodblogfeed #foodie #foodlover #tthealthy #ahealthynut #feedfeed #feedfeedglutenfree #f52grams #kitchenbowl #inmykitchen #gf #glutenfree #glutenvrij #fodmap #fodmapdieet #potd healthyfood #healthy #foodblog #foodblogger #belgianblogger #foodie_features #foodblogfeed #foodie #foodlover #tthealthy #ahealthynut #feedfeed #feedfeedglutenfree #f52grams #kitchenbowl #inmykitchen #gf #glutenfree #glutenvrij #fodmap #fodmapdieet #potd

A post shared by Laurence Bemelmans (@ascookedbyginger) on

Elisabeth van Plantbased

Elisabeth van Plantbased.be maakte een quinoa salade met tahin dressing: “Ik maakte deze salade extra licht door de quinoa te combineren met een couscous van groenten, wat groene bladgroenten, een handvol gedroogde vruchten, wat zonnebloem pitjes voor extra crunch en een overheerlijke felroze rode biet& tahin saus om het geheel op te vrolijken. Salades eentonig? Ik dacht het niet!”
Stemmen kan onderaan deze pagina

Bloggerswedstrijd: voor welke gezonde lunch kies jij? 3

Elien van Elien’s Cuisine

Elien van Elien’s Cuisine maakte een kleurrijke couscoussalade met feta, paprika, erwtjes en granaatappel: “Daarover hoefde ik niet eens na te denken. Deze salade is mijn favoriet van het moment, past perfect met dit warme lenteweer, makkelijk en snel te maken EN super veelzijdig! Met veelzijdig bedoel ik zowel dat je zelf nog extra ingredienten kan toevoegen zoals kerstomaatjes, noten, olijven, gerookte zalm, blokjes kip, quinoa ipv couscous,  … maar ook dat deze salade niet enkel kan als lichte lunch, ook als bijgerecht bij een BBQ/avondmaal of als vegetarisch bijgerecht. En de overschot kan je de volgende dag als lunch meenemen.”
>>Stemmen kan onderaan deze pagina

Stem hier op je favoriet

Let op: je kan maar 1 keer stemmen! Klik op het hartje op de foto van jouw favoriet.

Save

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen