Meest recente artikelen

Welke 'keuken queen' ben jij?

Doe de test en ontdek welke oven perfect bij jou past…

  • Deel dit artikel:
Welke 'keuken queen' ben jij? Artikel

Samen met Miele

Verhalen, tips, recepten en nog veel meer… Laat je inspireren door Inspired By Miele.

inspiredby.miele.be

Doe de test en ontdek welke oven perfect bij jou past…

Klik hier om de test te doen!

Ben jij een thuisbakker?

Een klassieke oven is voor jou de perfecte keuze. Jij houdt immers van
bakken en je kan het ook als de beste. Een taart, cake of brood bakken: daar geniet je
echt van. Je huis geurt heerlijk en het is ook altijd nieuwsgierig uitkijken naar
het resultaat. Ook pizza’s ovenschotels of een gebraad bereid jij als de beste.

Aanrader: Miele ovens met Profi-functie en pyrolysereiniging

Profi zorgt voor een hoger vochtgehalte waardoor vlees zacht en sappig wordt, en tegelijkertijd een lekker bruin korstje krijgt. Brood en broodjes worden lekker luchtig en smaken alsof ze vers van de bakker komen. Hoe het hoger vochtgehalte gecreëerd wordt? Voordat het programma start, zet je een glas water onder de watertuit, die het water volledig opslorpt.

Echte thuisbakkers weten dat een ovenruimte nogal vuil kan worden. Als je kiest voor een oven met pyrolyse, dan hoef jij niet te schrobben! Pyrolyse is automatische zelfreiniging op hoge temperatuur van de vuil geworden ovenruimte. Alle etensresten veranderen in as en komen volledig los van de oppervlakken in de ovenruimte en zijn eenvoudig weg te vegen met een doek.

Ontdek alle ovens op miele.be

Welke ‘keuken queen’ ben jij?

Ben jij een health freak?

Wat eten betreft, komt gezondheid voor jou op de eerste plaats. Pure, gezonde gerechten die je snel kan bereiden dragen jouw voorkeur weg. Maar soms moet het voor kleine dingen gewoon snel en gemakkelijk gaan: snel ontdooien, of snel een glas melk opwarmen. Of een kersenpitkussen snel eventjes in de micorgolfoven. Precies daarom is een stoomoven met microgolffunctie perfect voor jou. Zo’n oven combineert de gezondheid van een stoombereiding met het gemak van een microgolfoven.

Aanrader: Miele stoomoven met microgolf

De combinatie van een volwaardige stoomoven én een volwaardige microgolfoven maakt dit toestel uniek. Alleen Miele stoomovens zorgen voor zo’n precieze gaartijden omdat stoom niet in de ovenruimte zelf wordt opgewekt en pas in de ovenruimte komt als de door jou ingestelde temperatuur is bereikt. Resultaat? Perfect gegaarde groenten, vlees, vis en deegwaren en super healthy. Bovendien nog eens een groot gemak, want met de microgolffunctie kan je de kleine dingen perfect de baas, zoals snel even die tas melk opwarmen voor je kleine.

Ontdek alle stoomovens met microgolf op miele.be

Fan van zoetigheid, gek op gezonde gerechtjes of liever een snelle hap? 1

Hou jij van snel en efficiënt?

Een maaltijd bereiden moet voor jou snel en efficiënt gaan. Toch hou je van fijne en gezonde gerechten. Een hogedrukstoomoven is voor jou dan ook de ideale keuze. Dankzij stoomkoken op hoge druk en tot 120 graden heb je heerlijke en gezonde gerechten in een mum van tijd op tafel getoverd. Aardappelen hebben op het kookvlak ongeveer 20 minuten nodig, de steamer klaart de klus in 8 minuten.

Aanrader: Miele hogedrukstoomoven

Alleen Miele stoomovens zorgen voor zo’n precieze gaartijden omdat stoom niet in de ovenruimte zelf wordt opgewekt en pas in de ovenruimte komt als de door jou ingestelde temperatuur is bereikt. Resultaat? Perfect gegaarde groenten, vlees, vis en deegwaren en super healthy. En de Miele hogedrukstoomoven doet dit dan nog eens razendsnel ook. Bovendien kan je de bereidingstijd nog extra verkorten door de drie bereidingsniveaus tegelijkertijd te gebruiken!

Ontdek alle steamers op miele.be

Fan van zoetigheid, gek op gezonde gerechtjes of liever een snelle hap? 2

Ben jij een hobbykok?

Het liefste sta jij in de keuken om jezelf, je familie of gasten telkens te verrassen met de heerlijkste gerehten. Jij bent mee met alle kooktrends en pakt graag uit met je kookkunsten. Je geniet ervan om nieuwe gerechten uit te proberen maar vindt het net zo leuk om een klassiek gerecht op tafel te toveren. Jij moet dus kunnen rekenen op een oven die alles kan en dat is een combistoomoven.

Aanrader: Miele combistoomoven

Een stoomoven met oven combineert de voordelen van een stoomoven met deze van een klassieke heteluchtoven. Met dit toestel kan je dus eindeloos combineren want het biedt werkelijk alle mogelijkheden voor perfect koken, bakken en braden. De ideale partner voor de echte hobbykok.

Ontdek alle combistoomovens op miele.be

Fan van zoetigheid, gek op gezonde gerechtjes of liever een snelle hap? 3

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen