Meest recente artikelen

Schoon koppel: Libelle en Smartmat

A match made in heaven

  • Deel dit artikel:
Schoon koppel: Libelle en Smartmat Artikel

Smartmat en Libelle, dat is een ‘match made in heaven’. Beide partijen kiezen voor dezelfde waarden en filosofie. We laten onze hoofdredactrice Mie aan het woord.

Smartmat en Libelle kiezen allebei voor bewust omgaan met voeding, voor degelijke producten, eerlijke producenten en een evenwichtig menu. Een samenwerking kon dan ook niet langer uitblijven.

Sneak peak : Smartmat-box met Belgische klassiekers van Libelle

Hoofdredactrice Mie:  “Voor 1 op de 2 Belgische vrouwen is het weekblad Libelle dé bron van inspiratie als het op koken aankomt. Als je het zo bekijkt, worden kinderen massaal grootgebracht met Libelle-recepten.  We zijn dan ook erg blij dat we hierin nog een stapje verder kunnen zetten met de Libelle-Smartmat samenwerking. Een topcombi van enerzijds de vaste waarde Libelle met de vernieuwende aanpak van Smartmat.

In de Libelle-Smartmartbox vind je authentieke Libelle-recepten samen met de uitgekiende selectie van ingrediënten en lokale producten. Dat zorgt voor een gegarandeerd succes aan tafel. Het ultieme doel blijft zoals steeds hetzelfde; wij willen de Belgische vrouw het leven makkelijker maken. En haar helpen om van dat gezinsmoment aan tafel een succes te maken. En dan komt zo’n Smartmat maaltijdbox echt wel eens van pas!”

4 redenen waarom de maaltijdboxen van Libelle en Smartmat echt iets voor jou zijn! 1

Ben je overtuigd? Surf naar Smartmat.be, bestel jouw Libelle-maaltijdbox naar keuze en ontvang zo de ingrediënten en bijhorende recepten voor drie volledige maaltijden.

Bonus: bestel nú en krijg er een leuke ovenwant, pannenlap van Dille & Kamille én een kortingsbon van 10% gratis bij!

Opgelet: Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt. Dus haast je, want op is op!

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen