Recept

Salade van rode biet, walnoot en rucola

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Vult goed!

bereiding
  1. 1

    Boen de aardappelen schoon. Kook ze gaar in gezouten water. Giet af en laat uitdampen. Laat even afkoelen en halveer de aardappelen.

  2. 2

    Halveer de rode bietjes en snij ze in dunne plakjes. Spoel de rucola en schud ’m goed droog. Laat de mozzarella goed uitlekken en trek ’m in stukjes.

  3. 3

    Hak de walnoten grof. Rooster ze kort in een pan zonder vetstof. Neem ze uit de pan en zet even opzij.

  4. 4

    Verhit de boter in een grote pan. Voeg de aardappelen en de rode bietjes toe, wentel ze door de boter. Laat lichtjes kleuren en roer geregeld. Laat afkoelen.

  5. 5

    Klop een vinaigrette van de olie en de wijnazijn, kruid met peper en zout.

  6. 6

    Meng de aardappelen en de rode bietjes met de rucola, de mozzarella, de nootjes en de vinaigrette. Verdeel de salade over de borden en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Salade van rode biet, walnoot en rucola

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!