Recept

Crumble van appel en cranberry

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zonder suiker, voor diabetici

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de appels en snij ze in stukjes. Meng ze met de cranberry’s. Verdeel het fruit over 4 ovenschaaltjes.

  2. 2

    Meng de havermout met de bloem, de kaneel en het aspartaam. Voeg er de olie en de amandelschilfers aan toe. Meng tot een kruimelige mix.

  3. 3

    Verdeel het crumblemengsel over het fruit. Zet 30 minuten in de oven, tot de crumble goudbruin is en het fruit lekker zacht.

  4. 4

    Serveer de crumble lauw, eventueel met een bolletje suikervrij ijs erbij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Crumble van appel en cranberry

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!