Recept

Pittige rundergoulash

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk hoofdgerecht

bereiding
  1. 1

    Pel de uien en de knoflook, snipper ze fijn. Snij de paprika's (zonder de zaadjes en zaadlijsten) in stukken.

  2. 2

    Kruid het vlees met peper en zout, bestuif het met bloem. Bak het rondom goudbruin in een mengsel van boter en olijfolie. Schep uit de pan.

  3. 3

    Voeg wat olijfolie toe en fruit daarin de uien glazig. Doe er de paprika's en de knoflook bij. Roerbak 1 minuut.

  4. 4

    Doe er het vlees weer bij. Bestrooi met het paprikapoeder. Schep goed om.

  5. 5

    Voeg er de bouillon en de tomatenpuree, het chilipepertje en het kruidentuiltje aan toe. Roer om. Breng tot tegen de kook aan. Dek af en laat ongeveer 2 uur zacht stoven.

  6. 6

    Neem het kruidentuiltje en het pepertje weg. Serveer goed heet met rijst.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pittige rundergoulash

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!